Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Penkkariasu hukassa, penkkarit 17.2.!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei,
ongelmani on penkkariasu. Koulumme teemana on tänä vuonna piirretyt, rajoittamaton tuotanto, pääasia, että on piirrettyhahmo. Olenkin tässä miettinyt pääni puhki jotakin tunnistettavaa hahmoa, jonka asu olisi joko suhthelppo koota eri osista tai tehdä osittain itse tai ostaa. Budjettini rajoittuu n. 40e (ehkä jotain pientä siihen päälle). Tuolla summalla pitäisi siis kehitellä jokin hauska tai suht seksikäs asu, jota ei olisi joka toisella vastaantulijalla päällä ja joka olisi silti tunnistettavissa. Olisiko ehdotuksia?

Itselläni oli ensiksi pink pantherista aina cow&chicken piirretyn lehmään ja kaikki muut hahmot, puvut olivat kuitenkni ylihinnoiteltuja enkä sentään niin taitava ompelija ole, että osaisin tehdä itse. Mitä teen? Penkkareihin on vajaa 2 viikkoa!

Eräänä päivänä keksin Cruella De Villen asun, mutta kuulin juuri eilen, että sinne on jo tulossa kaksi Cruellaa... huoh. Voisiko joku heittää ideoita avuttomalle?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ei asulla ole muuten väliä, mutta ehdin hakemaan jo Cruellan asuun mm. rintsikkahöskän, seeprakuvioisen pörröisen blolerokankaan.... ja karvalakin. Jos edes jonkun niistä saisi mukaan tungettua asuun, voisi olla aika nappi. Pääasiana on kuitenkin saada edes idea johonkin hahmoon!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Viivin ja Wagnerin viivi olis aika helppo. Ruudulliset housut ja musta poolo ja tukka sekasin. Jos on pitkä tukka, niin peruukinkin alle mahtuu, halvat peruukit kympin luokkaa. Marge Simpson olis kans aika kiva, jos jostain sais sellasii peruukkeja... :D Minni hiirikin vois olla kiva. Semmonen oikeen tyttömäinen mekko, korkkarit ja iso rusetti päähän. Pallokorvat askartelee kiinni vaikka sellaseen tukkapantaan tiimarin mustasta kartongista.

Nuo asusteet on kyl hankalii yhistettävii mihinkää muuhun ku Cruellaan. :) Paitsi et millane toi rintsikkahöskä sit oikein on?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Viivi ja Warner eivät ole tullee mieleenkää! Aika hyvä idea. Voisi vähän kaivella sukulaisten ullakoita ;)

Ja rintsikkakorsetti se on...