Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Peppuleikit yksinään

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Huomioitteko jotenkin myös peppureiän omaa kivaa harrastaessanne?

Tein tässä "löydön" vähän aikaa sitten kun uskaltauduin koskettelemaan myös b-puolta masturboidessani ja tuntui yllättävän hyvältä. Aikaisemmin olen suhtautunut melko nihkeästi aiheeseen mutta nyt olen kyllä muuttanut mieleni täysin. Olen jopa katsellut netistä sopivia apuvälineitä. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Minulla on sellainen kolmisauvainen vibraattori, jossa on oma kiihottimensa niin emättimeen, klitorikseen kuin peppuunkin. Ja tykkään että ihan kiva vekotin. :) Samoin ajattelin ennen kuten sinäkin, että ei mitään ylimääräistä peppuun, mutta tämän lelun saatuani muutin mieleni. En tosin edelleenkään tykkää sinne mitään työntää sisälle, mutta sellainen mukava pieni värinä siinä peräaukon ympärillä antaa kivaa lisäkiihoketta pelkkään emätin-/klitorisdildoiluun. :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kuulostaapa monimutkaiselta. :D Mutta pääasia että tuntuu hyvältä. Itse olin lähinnä jotakin tappia tms. ajatellut hankittavaksi. Ehkä sitten myöhemmin lisää jos oikein innostuu. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kylläpä nyt on Cosmon väellä hiljaista tällä saralla. :) Sai tänne vastata vaikka ei peppujutuista innoistuisikaan. Kertoo sitten vain että miksi ei. Luulin että tämä on suht yleistä mutta näköjään täällä ei ainakaan kehdata myöntää. :D