Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pettämisen raja

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Missä se menee?

Onko se pettämistä, jos kumppanisi tunnustaa rakkautta jollekin toiselle? Antaisitko sen helpommin anteeksi kuin yhdenyön jutun?

Minä menetin luottamukseni mieheeni tyystin juurikin sen takia, että sain tietää hänen tunnustaneen rakkauttaan toiselle naiselle. Sen jälkeen mies vannoi haluavansa jatkaa kanssani, mutta luottamukseni häntä kohtaan on romuttunut täysin. Silti rakastan häntä enkä pysty päästämään irti...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Minusta kaikki se on pettämistä mitä et haluaisi kumppanisi tekevän. Mutta aina voi antaa anteeksi. Ja minusta tuo on jo hyvin törkeä temppu tunnustaa rakkautta toiselle. Tietenkin asia on niin, että ihminen voi rakastaa kahta ihmistä samaan aikaan. Minä miettisin hyvin tarkasti mitä tekisin, ei kannata tehdä mitään äkkipikaista mitä joutuisi katumaan. Jos tälläiset tempaukset kuitenkin toistuvat niin tiedät varmasti itsekin mikä siinä tapauksessa olisi sinulle itsellesi hyväksi.