Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pick Up Artists- "ammattimaiset" playerit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tässäpä aihe johon tylsyyksissäni törmäsin, eli PUA eli Pick up artistit eli tuttavallisemmin playerit.

http://www.pick-up-artist-forum.com/

Tuota foorumia kun tutkii, huomaa että naisten iskemisestä on tehty melkoinen taidelaji. Keskustelupalstoilla asiaan suhtaudutaan ilmeisen vakavasti- kysynkin mitä ajattelette tästä ilmiöstä? Onko mielestänne kyse samasta mitä naiset keskenään keskustelevat miesten iskemisestä...vai onko naisilla vastaavaa "koulukuntaa"? :eek:

Omasta mielestäni nämä herrasmiehet ovat tehneet tikusta ehkä liikaakin asiaa...kannattaa pitää sosiaalinen elämä mahdollisimman yksinkertaisena ilman maaleihin pyrkiviä sääntöjä... ja antaa ihmissuhteiden pysyä nautittavina- eikä vain himojen ja kilpailu/metsästyshalun tyydyttäjinä. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kuulostaa mun korvaa epätoivosilta ja keskenkasvusilta pojilta jotka yrittää kaikin keinoin matkii jotai hugh hefnerii :D nauratti ja säälitti ku tuol oli jotai " hyvii statuksii facebookkii- näistä naiset tykkää" hei pliis :D melkee teki mieli mennä rekisteröitymää.. oisin vähän kertonu pojille et mikä toimii ja mikä ei :D lol. Mut eiks tämmönen foorumi oo ihan suomeksi? Ainaki joskus luin jostai lehestä juttuu..tais olla trendi tai cosmo jopa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kuulostaa mun korvaa epätoivosilta ja keskenkasvusilta pojilta
Haha, pojilta todellakin! :D
Tekisi mieli sanoa että pojat pojat rohkeasti vain lähestymään naisia ilman sääntöjen opettelua...Ei me purra!:D