Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pidennykset!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Oon laittamassa uudestaan pidennykset, ennen mulla oli sineteillä mutta ne ei pysynyt mulla päässäni. Olen miettinyt sitten teippipidennyksiä ja niitä jotka ommellaan ranskanlettiin, jos jollakin ois näistä kokemusta nii saa kertoa kummat kestää ja pysyy päässä kauemmin? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
kuulemma ne yleisesti pysyy ihan yhtä hyvin on ne sitten teippi tai sinetti, mulla on nyt sinettipidennykset ja siis kyllähän niiden kuuluukin lähteä ajan kanssa mutta sitten pitää käydä huollattamassa niitä jolloin esimerkiksi irronneet pidennykset voi laittaa takasin, molemmissa on kyllä puolensa. Mutta molempia pitää huollattaa ja hoitaa että pysyy hyvänä, kokeile teippejä ja kerro sitten omakohtaset kokemukset et onko helpommat?

ja ainiin monessako osassa sun sinetit pistettiin? kokonaisina? puolitettuina vai miten? ja mitä merkkiä oli? ja minkälaiseksi kolvattiin? esim pyöreäksi tai littanaksi? ihan vaa mielenkiinnosta