Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pikkujouluihinko pettämään?!

  • Keskustelun aloittaja VilKivi
  • Aloitettu
V

VilKivi

Vieraileva tähti
#1
Nyt on lokakuu ja ihan kohta, siis marraskuussa, on jo työpaikkojen pikkujouluja. Mitä te ajattelette pikkujouluista, onko ne sellaset juhlat, että sinne mennään vasiten pettämään? Tai hakemaan kaveria joka on valmis pettämään sun kanssa? Välillä OIKEASTI tuntuu, että se on ihan sallittua ja aivan tavallista, että pikkujouluissa petetään ja sinne mennään nimeonmaan sen takia! Ja kyllä se ilmeisesti tutkitustikin on vähän niin: http://www.mynewsdesk.com/fi/pressr...-katso-todelliset-luvut-pettaemisestae-939261
Itse en oo innokas koko pikkujouluista just ton takia, kun käsitys pikkujouluista on muuttunut yleisesti just tollaseksi pettämisjuhlaksi. Tulee sellanen epäilyttävä olo ni en halua mennä ollenkaan. Onko oikeasti niin että työporukat ei voi juhlia pikkujouluja yhdessä ihan ilman mitään tollasia irstaita taka-ajatuksia?!?
 
L

-lalluu

Vieraileva tähti
#2
Kieltämättä itelläkin semmonen kuva noista pikkujouluista, että viina virtaa hallitsemattomasti, kaikkea hölmöä tulee tehtyä ja ehkä päädytään johonkin vessaan pikaisille ihan väärän henkilön kanssa. Ehkä tv:stä tullut sellainen käsitys, en tiedä. Mutta ei kai niin aina ole.