Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

PILLERIT JA RIPULI!

  • Keskustelun aloittaja mari-
  • Aloitettu
M

mari-

Vieraileva tähti
#1
Kysyisin neuvoa, sillä otin pillerin vähän viiden jälkeen, ja melkein heti minulla tuli ripuli, sillä minulla on laktoosi-intorelanssi ja söin sopimatonta ruokaa. Maha oli kerran löysällä, ja selvisin sillä kun kävin vessassa istumassa, mutta onko hätää että pillerin vaikutus olisi mennyt? Ohjeessa sanotaan että 3-4 tunnin välillä pillerin ottamisesta pitää ottaa uusi pilleri, mutta tarkoittaako tuo yhtä tuntia siinä välillä vai neljää tuntia? eipä haluttas teiniäitiksi ruveta :(
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
No eipä siitä yhdestä ylinmääräisestä pilleristä haittaakaan ole jos yhtenä päivänä tulisikin vähän enemmän hormoneita. Itse olen joskus ottanut varmuuden vuoksi toisen(jos on vatsa löysällä tai oksentanut), kun en ole ollut varma onko pilleri ehtinyt imeytymään. En usko että se imeytyy ihan sekunnissa tosiaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mutta eihän se oo mitenkään voinu massusta keretä paksusuoleen asti se pilleri jos oot ihan vasta sen ottanu ja heti meet vessaan?