Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Pleijjerit=IHQ

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Saaks tänne tulla juttelemaan pleijjereistä tai arkisemmin Pelimiehistä? Tulinpa kuitenkin.

Kundeja on tullut ja mennyt ja meinas välillä pää hajota säätämiseen. Moni ressukka ei edes tiennyt mitä teki tai halus.

Jos kundi saa hymyilemään jo sillä, että näet hänen iloiset kasvonsa sekä positiivisen asenteen elämään, niin mitä sitten jos tyyppi on lukenut Neil Straussin Pelimiehen tai pyörinyt jossain suljetuilla foorumeilla?

Uus kundi on aika epeli ja mä tiesin jo heti kun se klubiin astui, että, tää jätkä on sympaattinen ja sanavalmis sillai oikeella tavalla ja osas heittää tosi hyvää läppää, mikä Tampereella on aika harvinaista.

Ehkä feminismi on sotkenut nuoren mieleni ja olen kuunnellut sitä skeidaa liikaa joka voi hajottaa pään ja järjen lopullisesti, kun en ole aiemmin osannut arvostaa miehiä jotka tietävät mitä tekevät.

Ujo Liisi
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hmm, en tiedä mistä johtuu, mutta röllitutkani piipittää. Mitä lienet tarkoittavasi, arvon leidi, noilla suljetuilla foorumeilla?
Mutta tokihan näistä naisten viihdyttäjistä soisi keskustelua syntyvän, ja naistenkin mielipiteen heistä haluaisin kuulla. Näin miehenä pakkohan heitä on arvostaa, ja hiukan kadehtiakin. Harva nainen kuitenkaan ilmeisesti ymmärtää kuitenkaan että nämä "Pleijjerit" ovat varsin ekologisesti suhtautuvia ihmisiä.

T: Guy Fawkes
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tossa on aikas hyvin kiteytetty mitä nää pelimiesten "säännöt" oikeestaan on (kommentti Neil Straussista):

"lol this is a joke. He's smart because he does the same thing to women that the majority of women already know and do to men.? But all the men are like these skills are so amazing, but their common knowledge for women. It's just natural conversation and genuine interest. But he's still an ass because he needs these rules to guide him into a seemingly caring person. Stupid boys. ;P"