Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

poikaystävä ei halua asua kanssani

  • Keskustelun aloittaja huopatossu
  • Aloitettu
H

huopatossu

Vieraileva tähti
#1
Ongelma tulikin jo esiin otsikosta. Olemme molemmat 25 vuotiaita ja seurustelleet lähes 4vuotta. Pääosin olemme hengailleet yksiössäni, koska poikaystäväni asuu vielä kotona. Nykyiseen asuntooni on tulossa remontti ja minun on pakko muuttaa pois mikä on tuonut mieleen ajatukset yhteenmuutosta, ihan vuokrienkin takia. 
Minulla on kissa ollut koko suhteemme ajan. Poikaystäväni on sanonut ettei usko että voi asua kanssani, koska ei jaksa aina karvoja pyyhkiä joka paikasta. Olen yrittänyt selittää etteivät karvatkaan pääse isommassa asunnossa niin leviämään kun kissa ei pääse esim sängylle, mutta hän ei tunnu uskovan. 
Nyt poikaystäväni saisi asunnokseen kolmion sukulaistensa kautta ja on puhunut muuttavansa siihen. Minulle ei kutsua ole tullut, enkä ole uskaltanut/viitsinyt tyrkyttääkään itseäni.. poikaystä tietää kuitenkin tilanteeni.. 
Minun on pakko muuttaa ja ylipäätään löytää asunto parin kk sisällä ja tuntuu niin pahalta..