Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

poikaystävä+ex+lomakuvat

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei, mua kiinnostais tietää teidän mielipiteenne ja onko kellään muulla ollut samanlaista tilannetta.. Eli ei mitää hirveän vakavaa, mutta ongelmani on niinkuin otsikkokin jo kertoo uuden poikaystäväni koneelta löytämät kuvat hänestä ja hänen entisestä tyttöystävästään ulkomailla.
He ovat eronneet jovuosi sitten ja olen tietoinen myös parikuukautta ennen eroa tehdystä ulkomaanmatkasta. Mutta olisiko teistä ok, että poikaystävä vielä säilyttäisi kuvia? Emme ole seurustelleet vasta kun noin kuukauden ja etsin poikaystäväni koneella tekemääni koulutehtävää tiedostoista kunnes vastaan tuli kansio, jonka uteliaisuudessani tietenkin avasin ja siellä ne kuvat olivat. En ole ajatellut mainita tästä hänelle, mutta kyllä löydöksestä kieltämättä tuli hieman pahamieli. Varsinkinkin videoista mitä bf oli ottanut exästään.