Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Poikaystävä menetti neitsyytensä toiselle

  • Keskustelun aloittaja Misakina
  • Aloitettu
M

Misakina

Vieraileva tähti
#1
Olin yhdessä ihanan pojan kanssa 2,5 vuotta etäsuhteessa jonka jälkeen erosimme koska en nähnyt suhteella tulevaisuutta. Emme koko suhteen aikana olleet kertaakaan yhdynnässä vaikka olisin itse kovasti halunnut. mies sanoi moneen kertaan haluavansa myös minua mutta jotkut lukot heitti päälle joka kerta ku yritettiin. Olimme molemmat neitsyitä.Ollaan edelleen hyviä ystäviä mutta nyt harmittaa koska olen kuullut että hän on menettänyt neitsyytensä jollekkin puolitutulle tytölle jonka oli vasta tavannut. eli melkeinpä yhden illan juttu. En vain voi ymmärtää että mikä siinä oli ettei hän kertaakaan pitkän suhteemme aika halunnut/pystynyt harrastamaan seksiä kanssani?! hieman itseluottamus kyllä ropisee kun kuulee tollasta.