Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Poikaystävällä erektiohäiriö?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Minulla on nyt siis sellainen tilanne, että poikaystävälläni on luultavasti erektiohäiriöitä jonka vuoksi seksielämämme ei ole entisellään. Olemme puhuneet asiasta jonkin verran, mutta mieheni ei ole kovinkaan avoin keskustelemaan asiasta (kokee ehkä noloksi tms.).
Nyt en vain tiedä mitä tehdä, koska mies sanoo ettei asia ole vakava eikä lääkäriin tarvitse mennä. Minua taas häiritsee ihan älyttömästi ja tulee väkisinkin mieleen että eikö hän ajattele minua ollenkaan. Tällainenhan ei ole vain miehen ongelma, vaan parisuhteessa molemmat osapuolet joutuvat kärsimään asiasta enemmän tai vähemmän.

Olisiko jollain samanlaisia kokemuksia? neuvoja kaivataan!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oon miettiny kans vähän samaa täs viime aikoina,ennen seksiä täytyy järkyttävän kauan lämmitellä miestä ja hänen itseään että saadaan homma pelittämään,toisaalta sekin voi olla täysin hetkellistä ja ohi menevää :eek: :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Niinhän mekin ajateltiin ensin että kyllähän se ohi menee ja johtuu ehkäpä vaan stressistä ja väsymyksestä jne. mutta kun sitä on jatkunut n. puolivuotta niin alkaa hieman mietityttämään :eek:
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ehkä ois parempi että ehdotat poikaystävällesi lääkäriin menoa. Erektiohäiriö on kuitenkin sinänsä aika yleinen eikä sitä tarttee hävetä eikä se tee kenestäkään huonompaa persoonaa, lääkäri tietäis parhaiten mikä avuksi :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Sehän tässä nyt olikin se ongelma, että kun hänen mielestään asia ei ole mikään big deal eikä lääkäriin tarvitse mennä. Tarvitsisin neuvoja, miten saisin suostuteltua/puhuttua järkeä hänen päähänsä että hän tekisi asialle jotakin.. :eek:
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Meilläkin päin vähän sama ongelma. Kännissä jos innostutaan, niin ei seiso sillon ollenkaan ja muutenkin on ongelmia. Saattaa esim. nuupahtaa kesken seksin. Poikaystävälle asia on ainainen stressin aihe, ja huomaan että häntä jännittää seksin harrastaminen, koska ei tiedä milloin loppuu pikkukaverista puhti.
Itse olen suhtautunut asiaan tavallaan huumorilla, varsinkin jos kesken aktin käy vahinko, ei siinä vaiheessa hirveästi huvita alkaa juttelemaan ongelmasta sen syvällisemmin vaan jatkan sitkeästi uudelleen lämmittelyä. Viagraa ollaan kokeiltu pari kertaa, ja se auttoikin, mutta kyllä mieluummin harrastetaan seksiä ilman sitä. Lääkäriin menoa kulta on harkinnut ja varmaan meneekin jossain vaiheessa. Voi olla että runsaalla alkoholin käytöllä ja iällä (täyttää 27) on jotain osaa asiaan, who knows!

Mutta kyllä joskus tulee aika kamala olo kun kesken kaiken nuupahtaa, koska tuntuu, että noinko vähän hän mua haluaa, vaikka asia ei todella ole näin.