Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

puuhailu

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei kertokaahan hyviä vinkkejä sänkypuuhiin :) Aivan siisi ihan kaiksita yksinkertaisistakin lähtien. Tunnen itseni aivan avuttomaksi puuhien keskellä, kun on vähän semmoinen olo, että mitäs sitä nyt oikein pitäisi tehdä :D On kovin ahdistavaa kun ei oikein tiedä miten täytyisi miehen varustuksen kanssa toimia...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Kuule aina valil sama fiilis! :) Mun tan hetkinen suosikkini on ainakin kun mies on paalla ja nainen taivuttaa jalat miehen hartioille. Helppo ja mukava molemmat ollaan tykatty. Tuol on paljo muitaki hyvii vinkkeja tuol cosmosutrassa. Ollaan poikaystavankans selailtu ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
voit näykkiä miehen korvia, lähetyssaarnaajassa voit säädellä miehen tahtia tämän takamuksesta. voit kuiskailla tuhmia miehen korvaan samalla, kertoa miltä sinusta tuntuu. voit myös imeä huulia.
voit hyväillä käsillä vuoroin kiveksiä ja vuoroin penistä. tai vaikka samaan aikaan kumpiakin. tai voit ottaa suihin. jotkut miehet pitävät myös nänniensä kevyestä näykkimisestä. kokeile mistä mies pitää ja keskity niihin. kyllä mies ilmaisee jos ei jostain pidä.
jos et tiedä miten runkataan, kun sanoit ettet tiedä miten tulisi toimia. niin otat vain kiinni suht läheltä terskaa ja alat liikuttaa ylös alas, tunnet kuinka esinahka liikkuu kätesi välissä. voit myös pyöritellä kättäsi sen päässä mikä taas stimuloi eri kohtia.
toivottavasti tästä oli jotain apua ja iloa petipuuhiinne