Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Raitojen tekeminen kotona

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kuinka moni on tehnyt kotona raitoja hiuksiin? Itse tässä suunnittelin että jos laittaisin ruskeisiin hiuksiini hieman vaaleampia raitoja. Millaisia vinkkejä teillä on antaa jotta värjäys onnistuisi mahd. hyvin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Paljon on raitoja tehty kotona aikoinaan! Jos sinulla on lyhyet tai puolipitkä hiukset niin suosittelen huppua ja koukkua, jolloin voit ihan itse värjätä hiukset!!

Jos sinulla on pitkät hiukset, pyydä ystävää auttamaan, ja tehkää folioraitoja! Niistä tulee pitkiin kaikein siistimmät, ja niitten oikeaoppiseen tekoon löytyy varmasti netsitä ohjeita!!

Sitten vielä, kokeile Poly Blonde sarjan värejä, super hyviä! Toimi minulla aina! =))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kiitos vastauksestasi! Viellä hieman huolestuttaa, että minkähänlaiset raidoista sitten tulee, kun värinä tällä hetkellä minulla on tämmöinen punertavan ruskea?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
vastaan vähän myöhässä.. mutta jos sinulla on punaruskea tukka ja laitat blondeja raitoja .. niin tulos on kupparin oranssi