Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

rantakuntoo--->

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
kohta puoliin 15v 167cm painoo 59kg ja pitäs kesäks rantakuntoo. oonkoha kui pahasti myöhäs? mite saisin ilman mitää laihutus mömmöi yms?:D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ainakaan painosi mukaan et mun mielestä kuulosta mitenkään ylipainoiselta. Tavoite siis kiinteytyminen tai lihakset vai?
Ei auta kun treenata. Jätät herkut pois, syöt useasti ja vähän kerralla. Paljon vettä. Itse treenasin hieman ylipainoisena 10cm pois kuukaudessa. Kannattaa enemmän tuijottaa senttejä kun kiloja. Lihakset kun alkaa kehittymään niin tuntuu ettei kilot karise ollenkaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
kuis liikunnallinen oot noin yleensä, ja miten syöt?

En suosittele mitään dieettejä, itsellä liikunnallinen elämätapa ja normaalistikin terveelliset syömistottumukset pitävät rantakunnossa :) Toki joitain ateriankorvikkeita voi silloin tällöin ottaa, vaikka korvaamaan yhden aterian päivässä, mutta en ymmärrä mitään pussikeittokuureja :D

Säännöllinen syöminen 4-5 x päivässä, ja lisäks tietty liikuntaa, niin mieli ja kroppa pysyy virkeenä! Lenkkeile, kävele, pyöräile jne... Suosittelen myös kuntokeskukseen liittymistä jos suinkin mahdollista, ryhmäliikuntatunnit ja osaavat ohjaajat kannustavat kummasti liikkumaan :) Toki muitakin harrastusvaihtoehtoja löytyy, mieti mikä kiinnostaisi juuri sinua.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itse en ole koskaan uskonut mihinkään ateriankorvikkeisiin tai mihinkään muihin laihdutus mömmöihin. Minusta paino ja pituussuhteesi vaikuttaa aivan normaalilti... Uskon silti, että säännöllisellä ja terveellä ruokavaliolla, riittävällä liikunnalla ja lihastreeneillä saat kilotkuriin. Kyllä varmasti ehdit vielä tuottaa tulosta ennen kesää, jos vaan maltat treenata säännöllisesti ja muistat ruokavalion tärkeyden. Tsemppiä! :)