Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Raskaana e-pillereistä huolimatta

  • Keskustelun aloittaja Suuvvi
  • Aloitettu
S

Suuvvi

Vieraileva tähti
#1
Eli siis, tein kaksi positiivista raskaustestiä viimeviikon tiistaina. Testin tulos oli minulle todellinen järkytys, sillä en todellakaan ole vielä valmis äidiksi. Ikää minulla on kohta 20. Kerroin asiasta samantien lapsen isälle joka olisi ehdottomasti halunnut pitää lapsen, mutta ymmärsi kumminkin samantien kun kerroin etten ole vielä ollenkaan valmis kasvattamaan lasta.

Kävin tänään lääkärillä joka kirjoitti minulle lähetteen raskauden keskeytykseen keskiviikoksi, mutta silti minua surettaa asia miehen kannalta. Itse olen päätökseni kanssa hyvin pystynyt elämään mutta onko keinoja joilla saisin miestäni piristettyä? Ja onko kenellekkään muulle käynyt niin, että on syönyt pillereitä _säännöllisesti_ mutta tullut silti raskaaksi.