Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

raskaanako?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Moikka! Tarvisin vähän apua tietämään, kuinka mahdollista olisi että olen raskaana. Eli harrastimme seksiä poikaystäväni kanssa viimeksi noin 2viikkoa sitten. Syön e-pillereitä, mutta tosi epäsäännöllisesti. Menkkani tulivat viime viikolla, mutta olivat todella niukat ja loppui nopeammin mitä yleensä. Join tossa viimeviikolla 5bisseä, jotka kummiski tuli ylös. Nyt on oksettava olo, valkovuotoa tulee normaalia enemmän, päätäsärkee, todella kuuma vähän niinkuin ois kuumeinen olo ja ruokakaan ei hirveästi maistu. Nukkunukkin olen normaalia enemmän, mutta sitten valvon aika myöhään. Tarkotus ois hakea huomenna raskaustesti. Hjelppiä ?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
mitä hyötyä e-pillereiden syömisestä on, jos niitä syö epäsäännöllisesti?

ei muuta kuin testin hakuun.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
No eipä tässä oikein auttaa voi ainakaan ennen kuin testitulos tulee, eikä välttämättä oikein silloinkaan...

Jos pääset pälkähästä etkä ole raskaana, niin ehkä otit tästä opiksesi ja alat ottamaan pilleris säännöllisemmin?

Periaatteessa kyllä pillereiden ehkäisytehon ei pitäis heikentyä jos pillereitä ei oteta enemmän ku 12h myöhässä. Eli jos yleensä otat pillerin aamuisin, mutta unohdat ja otat sen kuitenkin saman päivän aikana, tehon pitäisi säilyä. Ellet sit syö minipillereitä tms.

Lykkyä tykö!