Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Raskaanako?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Joo elikkä, otin melkein 3 kuukautta sitten jälkiehkäisypillerin, siitä kierto sekosi 24 päivään, normaalisti mulla on 29 päivää.
Mietin vaan, et voisko se liittyä VIELÄKIN jotenkin tähän asiaan, kun nyt on kulunut 24 päivää eikä menkkoja näy? Vai onko se nyt palautunut normaaliin 29 päivään?

Harrastin seksiäkin viimeksi kuukausi sitten, käytimme kondomia ja sen jälkeen tuli menkatkin. Mut siis voiko tää nyt liittyä vielä jotenkin tohon jälkiehkäsypilleriin? Vai vaan raskaana :D? Tietääkseni en ole ees stressanut paljoakaan, niin ei varmaan siitäkään.. Mietityttää nyt kovasti! Raskaaksi en todellakaan haluaisi.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Käy apteekista raskaustesti. Tuskin täällä cosmon keskustelupalstalla ennustajaeukkoja liikkuu! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Jos kuukautiset eivät tule tismalleen samaan kellon aikaan, niin luuletko tosissasi olevasi raskaana? Jälkiehkäsy pilleri sekoittaa kuukautiset, jos et sitä jo tiennyt.

kysymys sinulle: Miksi luulet meidän tietävän oletko raskaana?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ei tohon oo ees vastausta. Varmaan, koska ihmiset luulee tietävänsä kaiken, niin pakkohan se on kysyä! Ja mistä sitä tietää, jos vaikka ennustajia oliski! Oon aika taikauskonen ;)

Ja todellakin tiedän, että jälkiehkäisypilleri sekoittaa kiertoa, jos sen otin niin kai nyt ohjeet luin. Mut ei siinä lukenut et kauan se voi kestää. Kuukauden vai vaikka vuoden..