Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

raskausarvet

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
olen puolenvuoden mittaan huomannut että rintoihini on alkanut tulemaan todella tummia raskausarpia, molempiin rintoihin ja molemmille puolin. Mistä mahtaa johtua ja miten saan ne piiloon. Näyttävät niin hirveiltä, että hävettää olla alasti muiden seurassa. En ole ollenkaan ylipainoinen ja läskiä hädin tuskin ollenkaan omistan, harrastan urheilua 8 krt viikossa nimittäin :) kenelläkään tietoa,vastauksia,kokemuksia?:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Itsellänikin on niitä :) Ne tulee ilmeisesti siitä, kun iho venyy "nopeasti" :D niin ainakin luulen. Itellä on sellaisia vaaleita. :) eipä ne mua haittaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itsellänikin on raskausarpia rinnoissa. Oman käsitykseni mukaan myös raskausarvet tulee siitä kun iho "venyy" nopeasti. Rinnoissa olevat arvet ovat tässä parin vuoden aikana haalistuneet selvästi, eivätkä ole mitenkään häiritsevän näköisiä, mutta itseäni häiritsee takapuolen yläosassa olevat raskausarvet, mitkä luultavasti tulivat siitä, kun lihoin pienen ajan sisällä reilut 5 kg. Kaipa nämäkin arvet joskus haalistuvat, koska nyt ovat jotenkin häiritsevän näköisiä, kun esim pitää bikineitä niin arvet ei peity kokonaan. Onko raskausarville olemassa jotain voidetta, joka voisi vaalentaa niitä, vai täytyyko odottaa pari vuotta, jos arvet sitten hieman haalenisivat, niinkuin rinnoistakin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Tummat arvet ovat tuoreita, eli haalenevat ajankuluessa.... mutta jäävät siis valkoisina vai vaaleina olemaan, eli siis ihan kuin kaikki muutkin arvet ...
Pitää juoda paljon vettä ja rasvata ihoa, että pysyy kimmoisana... mutta poistaminen taitaa vaatia plastika kirurgiaa :/

Mutta kuulkaa, niitä on varmastikkin kaikkilla naisilla jossain tai ainakin tulee olemaan jossain vaiheessa elämää. Ja miehilläkin, esim kun nostelevat paljon painoja ja lihakset kasvat niinpä kuulkaa kasvaa arvetkin :D

Mutta joo, ite haudutan ekaa lasta ja yli puolivälin ollaan... niin enpä enää vatsaa uskalla katsoa, mutta voin kertoa että niitä löytyy ja paljon, mutta pakko vaan laittaa asioita tärkeysjärjestykseen :D asialle ei ainakaan tässä vaiheessa mitään voi joten pakko antaa olla ja miettiä myöhemmin mitä niille keksii
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Jep. Raskausarvet tulevat ihon nopeasta venymisestä, jolloin ihon alla oleva rasvakudos repeää ja aiheuttaa arven näköistä jälkeä. Tästä syystä raskausarpia muodostuu sinne, missä rasvakudosta on enemmän ja ihon venyminen voimakkainta (kyljet, vatsa, rinnat, takamus, reidet). Kaikki naiset saavat ennemmin tai myöhemmin arpia kehoonsa.

Aloittajan tapauksessa raskausarvet voivat hyvin suurella todennäköisyydellä johtua siitä, että rinnat eivät ole tuettuna kunnolla urheilusuorituksien aikana. Esimerkiksi juoksu/hölkkä rasittavat rintoja erittäin paljon, jos rintoja ei ole tuettu oikein ja tukemattomuus voi aiheuttaa raskausarpia, kun hölskyvän rinnan iho venyy ja rasvakudos repeilee. Urheiluliivien pitää olla aina oikeankokoiset, jotta rinnoille ei pääsisi käymään hullusti urheilemisen takia.