Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Raskaustesti, e-pillerit

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei! Yritin parhaani mukaan googlata mutten löytäny vastausta kysymykseeni.

Eli, syön e-pillereitä, kolme liuskaa peräkkäin, jos epäilisin olevani raskaana, minä päivänä tekisin testin? Eihän pillereitä syövillä ole oikeita menkkoja, ja näin peräkkäin syövillä on kerran kolmessa kuukaudessa, ja kun testi pitäisi tehdä sinä päivänä kun menkkojen pitäisi alkaa, niin koska se on?

Mietin vaan, kun olen vielä 18-v, "vahinkoa" ei saisi käydä ja olen hirveän epävarma kuinka luotettavia ne pillerit ovat. Joten jos sen testin tekisi kolmen kuukauden välein. Kiitos vastauksista! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Raskaustestin voi kyllä tehdä ihan milloin vain, mutta varmimman tuloksen sillä saa, kun todennäköisestä hedelmöittymisajankohdasta on kulunut vähintään kaksi viikkoa. Mikään ei estä sua tekemästä raskaustestiä kolmen kuukauden välein.