Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Riittaako 7osainen Clip-On hiustenpidennykset?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Eli tilasin just netist blondit Clip-on pidennykset ekaa kertaa. Oon kyl kattellu vaha jtn videoit youtubesta yms. miten laittaa mut mietin tas ny vaan etta riittaakohan toi maara niita klipsei ku mullakaa ei mitkaa kauheen ohuet hiukset oo. Eli siis laitanko noi kaks 15cm alemmas paan taakse ku ton 20cm levean ylos? Ja mite noi 10cm kui sivuille ne tulee? :S


7kpl :
Yksi n.20cm leveä (Pään taakse)
kaksi - n.15cm (Pään taakse )
kaksi – n.10cm ( sivulle )
kaksi – n.5cm ( sivulle )
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
eli kannattaa tupeereta hiukset latvoista jotta ne klipsit pysyy.
Ja riippuen siitä mihin kohtiin sitä haluat mutta yleensä laitetaan tasainen jaksaus ihan taakse ja sinne alas laitat sen mis on eniten klipsei. sit otat uuden jakauksen joka on ehkä noin sentin ylemmällä ja laitan missä on 1 vähemmän lklipsejä ja ihan ylös se osa missä on vain yksi klipsi =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Miulla on tosi paksut hiukset ja käytän clipsejä näin;
1. Jakaus niskaan alas + 2 clipsin pala
2. Jakaus korvien sivuilta, kiertää koko pään. Sivuille 2 clipsin palat ja taakse 3 clipsin pala
2. Jakaus sivuilta puolesta välistä edellisistä clipsuista ja jakauksesta. Sivuille 1 clipsun palat ja taaske 4 clipsun pala.
3. Jakaus ihan jakauksen vierestä (niin että peittää clipsut!). Sivuille 2 clipsun palat ja taakse 3 clipsun pala.

Eli miulla on yhteensä.. 10 palaa noita clipsuja. Oon tilannu aikoinani kaks pakettia, mutta käytän yleensä n. puoltatoista pakettia, jos laitan ponnarin niin yhtä pakettia : )