Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Rinnat kiinteämmäksi?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko mitään keinoa saada kiinteytettyä rintoja? Jotain jumppaliikkeitä tai muuta, salilla?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oikeastaan rintojen kiinteytykseen ei löydy niinkään apua. On toki jotain hoitoja joiden pitäisi vaikuttaa hyvällä tavalla rinnan ihon laatuun, hoitoja kumminkin kritisoidaan aika paljon ja saavat rinnat ehkä tuntumaan paremmalta, mutta ei niinkään kiinteytymään. Naisella on se huono puoli että se rasvakudos nyt vaan sattuu olemaan siinä ja sille ei oikein mitään voi tehdä. Toki voi tehdä rintalihaksia, mutta se vaikuttaa vaan lihakseen, ei niinkään ítse rintaan ja sen kudokseen. Itse kuorin ihoni skrupilla joka päivä mikä saa rinnan tuntumaan ja näyttämään hiukan paremmalta. Eli pyörivin liikkein vaan ja sitte kosteus voiteet päälle viel suihkun jälkeen nii ai että sitä pehmeyttä :D

Toivottavasti oli jotain apua, suosittelen toki kaikille ihon kuorintaa viikottain:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Äh niin arvelinkin ettei niihin ole mitään tehtävissä :D Ja hei kiitos vinkistä!! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Hei kannattaa testaa ihan peruskiinteyttävää kosteusvoidetta,
mulla esim lumenen SPA -sarjan voide kummasti kimmoitti ihoa :) jätti ihanan pehmeeks ihon <3

tietty sitten ihan rintalihasliikkeillä (esim laitat kädet koukussa yhteen tossa rinnan korkeudella ja puristat käsiä toisiaan vasten) saa ryhtiä mut ei sillee ping :D mut kuulemma ehkäsee tulevaisuuden venymistä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Rintoja saa kiinteämmäksi laihduttamalla, jolloin rinnan rasvakudoksen määrä pienenee. Tämän lisäksi on syytä tehtä paljon rintalihasliikkeitä tangolla/punnertaen, jolloin rintalihakset kehittyvät ja nostavat rintaa. Parhaimpia rintalihasliikkeitä ovat siis perus penkkipunnerrus tangolla ja sopivan raskailla painoilla sekä perinteinen etunojapunnerrus, jossa rintalihaksetkin tekevät työtä käsien lisäksi.

Näiden toimenpiteiden lisäksi on myös syytä kehittää ryhtiä, sillä mitä parempi ryhti, sitä terhakammilta rinnat näyttävät. Hyvä ryhti koostuu hyvästä selän lihaskunnosta, vatsalihaksista sekä niska/hartiaseudun lihaksiston kunnolla. Nämä kaikki on hoidettavissa salilla tästäliikkeitä tehden painojen kanssa, tanssitunneilla, joogassa, uinnilla ja myös monet taistelulajit kehittävät keskivartaloa.

(Tämä yhdistelmä toki tarkoittaa toisinsanoen sitä, että kiinteät ja terhakat rinnat = pienet rinnat.)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Nimenomaan selkälihaksia kannattaa treenata, että saa rinnat esiin. Rintalihasten treenaus nimittäin itse asiassa voi pienentää rintoja ;) Lisäksi johtuu varmaan myös aika paljon geeneistä = rintojen muodosta, miten kiinteiltä ne edes voi näyttää/tuntua.