Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Rintojen kasvu aikuisiällä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko ihan yleistä että vielä reilusti päälle parikymppisenä rinnat kasvavat? En siis ole raskaana (testattu useasti) enkä lihonnut ja hormoni ehkäisynkin jätin pois yli 2 kk sitten. Rinnat eivät varsinaisesti ole kuppikokona kasvaneet, mutta tuntuvat käteen paljon täyteläisemmiltä ja ovat paremman muotoiset. Aikaisemmin toki ovat ennen menkkoja turvonneet aina, mutta menkkojen jälkeen palautuneet. Nyt melkein 2kk turvoksissa putkeen ilman "lössähtämistä".
Ei arista eikä muutenkaan tunnu muuten oudoilta.
Asia ei siis haittaa, mutta ihmettelen koska saman muotoisina ovat olleet varmaan 15- vuotiaasta asti...
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Varmaan e-pillerien lopettamisesta johtuu. Hormonitoiminta on muuttunut, niin se heijastuu myös rintoihin. Jos oot pitkään käyttänyt hormoniehkäisyä, niin voi mennä aikaa ennen ku keho sopeutuu normaalitilaan. Mulla ainakin rinnat on kasvanut pari kuppikokoa vielä aikuis-iällä, että ei siitä kannata huolestua.