Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

ripsien pidennys

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kokemuksia ripsien pidennyksistä kaivataan! Miltä tuntuvat, mitä pitää huomioida, miten niitä hoidetaan?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Ripsien pidennykset eivät tunnu miltään paitsi ehkä kasvoja pestessä. Kannattaa huomioida, että joitakin elämäntapoja joutuu muuttamaan, kun otat ripset esim. nukkumisasento (ei voi nukkua kasvot vasten tyynyä) ja öljyä sisältävää kosmetiikkaa täytyy välttää. Täältä saat hyvin perustiedot ripsien pidennyksistä: http://www.ripsienpidennys.net
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kerronpa sinulle oman tarinani. Itse otin omaa turhamaisuuttani pidennykset, ripseni olivat ennestään jo todella pitkät, aina oli joku epäilemässä niiden aitoutta, sitten halusin kokeilla noita pidennyksiä, kun muutkin sitä tekee, eikä kuulemma vahingoita omia ripsiä mitenkään, en olisi IKINÄ ottanut niitä jos olisin lopputuloksen tiennyt pois oton jälkeen. Ensinnäkin tuohon turhamaisuuteen kului aikaa 3.5h, koska yhdessä silmässäni oli pitkälle yli sata ripseä, 15mm laitettiin, että ne nyt edes vähän eroaisi omistani, pidin kyseisiä samoja pidennyksiä kaksi kuukautta ja se oli yhtä tuskaa, en voinut silmiäni kastella koko aikana, koska liima poltti silmiäni edelleen. Eilen meni hermo ja öljyllä putsailin loput, oli niitä varmaan lähes se 15-20 ripsee per silmä. Laittajalle siis iso plussa, oli ainakin hyvin laitettu kiinni. No nyt omat ripset on muisto vain, ennen osuivat kulmakarvoihin, nyt pelkät tyngät. Luotan siihen että kasvavat vielä takaisin, hommasin Neulashia jos auttaisi asiaa. En suosittele kenellekään pidennyksiä, omat ripset menee pilalle, sanoi laittaja mitä tahansa.