Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ripsienpidennykset kokemuksia

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Onko jollain kokemuksia ripsienpidennyksistä eli irtoripsistä? Kuinka kauan ovat pysyneet ja mitä tulee huomioida niitä ottaessa esim. mitä kannattaa välttää tms. Ja millaiset ne ovat kun niiden ripset alkavat lähtemään, kannattaako siis ottaa? Olen ajatellut ottavani ja kaipaisin kokemuksia :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Oi, ripsienpidennykset ovat ihanat, mutta kalliit! Lisäks on vaikee tietää missä tehdään hyviä pidennyksiä, ja yleensä on se ikävä fakta että laatu maksaa. Huollattaa niitä täytyy maksimissaan neljän viikon välein, ja ainakin Tampereen seudulla huolto on n. 60-80 e, eli aika kallista puuhaa.
Ihanat, näyttävöt ja helpot ne on, ja kesällä käytännölliset kun ei muuta meikkiä arkena juuri sitten tarvitsekaan. Mutta pieni varoitus: niihin jää ihan auttamatta koukkuun, ja jos jossain vaihdeessa ei olekaan varaa niitäm huollattaa niin melkein poru pääsee kun niistä joutuu luopumaan :D Mutta jos on varaa huollattaa niin go for it ;)
http://ninalovesfashionmore.blogspot.com/
 
M

Mellyaww

Vieraileva tähti
#3
Ite käytin ripsien pidennyksiä parin vuoden ajan (välissä oli kyllä välillä taukoa, annoin oman ripsen palautua). Hyvin pysyivät, noin 4-5 viikkoa. Toisaalta ripsien laittaja oli ammattitaitoinen ja kokemuksesta tiesin, miten ripsiä tulisi käsitellä.

Ripsienpidennys eli tekoripsi siis tipahtaa (lähtee pois) kun oma ripsi kasvaa täyteen pituuteensa ja tippuu pois. Eli ripsiä ei saa repiä. Harjaamista varten on omat välineensä, kuten myös ripsien taivuttamiseen. Kun ripset on laitattanut, niitä ei saisi kastella vähintään päivään, jotta liima kerkeää kunnolla kuivua. Tietysti kaikki saunassa käynnit ja suihkut vaikuttavat ripsen liimaan, joten kannattaa harkitä mm saunomista ja suihkussa varoa, ettei jatkuvasti uita ripsiä vedessä.

Mikäli haluat käyttää meikkiä ripsipidennysten kanssa, se on mahdollista, mutta meikin poiston yhteydessä kiinnitä huomiota, ettet hinkkaa ripsiä ja tietysti meikinpoistoaineen laatuun.

Itse olin kyllä tosi tyytyväinen. Hyvin tehdyt ripset ovat näyttävät, säästävät aikaa meikkaamiselta ja tuovat silmäsi esille. Suosittelen, että vältät kuitenkin ylilyöntejä. Liian pitkät ja painavat ripset eivät pysy niin hyvin, kun lyhyemmät (joilla myös paksuudella saa upeasti silmät esille)... Toivottavasti sait jotain näkökulmaa asiaan.

http://mellyaww.vuodatus.net/blog/3104765/re-moro/
tuolla kuvaa viimeisimmistä ripsistäni.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Suosittelen!! Todella helpot etenkin kesällä ja ripset ovat ojennuksessa 24/7 ja säästyyhän siinä ripsiväriä :) Kannattaa kysellä paikallisilta ripsienlaittajilta hintoja :)