Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ruk tanssiaiset 2012 avec

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
moii! en löytänyt keskustelua heinäkuussa oleviin ruk tanssiaisiin. Mistä porukka on tulossa ja mitä päälle ja miten hiukset ? jaetaan mielipiteitää ja neuvoja! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
käsittääkseni ne on vähän niinkuin vanhojen tanssit. paitsi et mekon ei tarvi olla niin "ball gown". hiukset samalla periaatteella. eli ihan iltapuku ja juhlakampaus+meikki :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Moikka!
Ei oo yhtään mitään hajua mitä laittaisin päälle! en tykkää prinsessa hömpötyksistä niin pitäisi löytää joku kiva iltapuku jossa on sitten mukava olla :D eniten stressaan kampausta vaikka olen itsekkin kampaaja mutta koska bussit lähtee kuulemani mukaan aika aikaisin joten en jaksaisi koko yötä väkertää kampausta :D ja kuumuus vähän pelottaa myös :D itse olen tulossa espoosta päin :) Jännittää ihan sikana :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Hei, minnepäin olette menossa tansseihin? Onko kukaan menossa lentorukin tanssiaisiin?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Täällä on kanssa yks joka on tulossa Espoosta! :) Mä oon hankkimassa sellasta suoraa, kauniisti laskeutuvaa iltapukua, kun tuntuu että noi vanhojentanssi-teiniprinsessa ajat on jo sen verran kaukana takana, ettei kamalan muhkeaa vanhojentanssipukua huvita juhliin oikeen laittaa. Mua jännittää jo toosi paljon! Mites muilla? Onko kenenkään muun mies muuten SPOLKissa? :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Moikka!
ihanaa et joku muuki on tulos espoosta! :) Mun mies on jos nyt en ihan väärin muista PST:ssä, oon niin huono muistaa noit kaikkii -.- joo ei kyl iha noin prinsessa jutut innosta :) jännittää ihan simona !
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Jee kiva kuulla etten oo ainoa, jota jännittää! :D Ootko tulossa Leppävaarasta lähtevällä bussilla? Mun UO oli kuulemma ilmottanut mut sieltä lähtevään. Olis kyllä tosi kiva tuntea joku joka tulee samalla bussilla! Mulla oli mahdollisuutena tulla kanssa Kotkasta kyytiin (isovanhempien luota), mutta päätin tulla Espoosta vaikka onkin pidempi matka, mutta ehtii sitten tutustua muihin aveceihin ihan eri tavalla! :)

Hei kaikki muutkin: Ootteko menossa laitattamaan kynsiä tai ripsienpidennyksiä tai suihkurusketusta juhlaa varten? Olis ihanaa kerrankin laittautua ihan viimisen päälle! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Yks Tamperelainen ilmottautuu! :p Ihana päästä yhdessä panikoimaan näitä juhlia <3 omien vanhojentanssien puku meni pieleen niin nyt sitten on otettava kunnolla takas ja metsästettävä se unelmien puku! :) itekkin oon miettiny ihan suoraa iltapukua. Jotain suht yksinkertaista että saa laitettua iho/hiuskorun ja meikin upeeks :)) hii! Kynnet ajattelin laittaa ja ripsiin jotakin hetkellistä lisäkettä. Ehkä kampaukseenkin..? Mä todennäkösesti oon sitten se joulukuusen näkönen sielä ellen saa hillittyä itseäni :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Itse asiassa oon kait tulossa espoon rautikselta ja leppävaaran kautta menevällä bussilla joka menee lepuskist sit suoraa haminaa! :) Kynnet laitan ja kampausta ja pukua mut en kyl suihkurusketusta tai vastaavaa ota, ja ripset on niin pitkät omat ettei tarvii mitää lisukkeita ;) stressaan vaan pukua koska oon niin pieni ja siro itte ettei oikee meinaa löytyy nii pientä pukuu ku tarttis ja en oo iha valmis maksaa jotain 400€ jostain puvust :D Vois jo olla heinäkuu vaikka tekemistä ja ostamista on vielä paljon ! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Riiippuu paikkakunnasta mistä tuleee. Jos tulet kaukaa niin 6.7 yöllä on lähtö. Mutta varsinaisesti ne ovat 7.7-8.7! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Toi sun linkki ei toimi :( Mut mä oon kanssa tulossa Haminaan, Lahdesta pitäis lähteä :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Toi sun mekkolinkki ei toimi :( Mut mä oon kanssa tulossa Haminaan, Lahdesta lähtee bussi :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Ja tietty just sillon kun käytän ekaa kertaa jotain Cosmon forumia niin tää ei toimi ja sit laittaa mun viestit myöhemmin tuplana :D Mulla ei oo suunnitelmissa kyllä mitään ripsienpidennyksiä tai muuta, ei tää nyt niin järjettömän iso juhla mulle ole. Siis totta kai etsin jonkun ihanan pitkän mekon ja oon innoissani laittautumassa, mut mun mielestä liika on ehkä... liikaa :) Ymmärrän kyllä kampaajakäynnit, mut aikooko joku oikeesti ottaa rakennekynnet, suihkurusketuksen, ripsienpidennykset ja hiustenpidennykset intin juhlaa varten? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
:D Meitä on joka lähtöön. Kivahan se on laittautua viimesenpäälle niinkun sanoitkin :) Mutta minneppä sitä sitten laittaisi pidennyksiä ja muuta ekstraa jos RUKin kurssijuhla ns. "valtakunnan kakkos bileet" ei ole semmoinen paikka? :D Onhan se totta että vähempi riittää vallan hyvin! Mutta itse tahtoisin täydellisen kokonaisuuden kerrankin kun siihen laittautumiseen on mahdollisuus :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#19
Ei minun mielesäni, minulla on vähän samantapainen mutta helma ei ole ihan noin muhkea :) joten mielestäni voit ihan hyvin laittaa jotain tuon tapaista, plus että jos me kaikki näytettäis samalta mitä kivaa siinä sitten olis ;) kauniita pukuja :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Makuasioista ei kannata kiistellä, kaikki laittautuu oman mielen mukaan, jos haluaa olla prinsessa niin olkoot ja jos ei niin ei tarvitse :) itse laitan kampauksen ja mekon ja kynnet, mutta kunnet minulla nyt on muutenkin mutta aijon varata ajan laittoon tätä juhlaa varten :)