Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ruskea vuoto ?!!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ensiksi minulla oli menkat viikon myöhässä, joka on sinäänsä outoa että minulla kun ei ole koskaan menkat myöhässä ja nyt kun menkat loppuivat on tullut pari päivää ruskeaa vuotoa ? mistä johtuu? osaisiko joku auttaa?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
no mut siis jos siun menkat ei loppunu kokonaan vaan vuoto väheni paljon ku verihän tummuu semmoseks ruskeaks jos se "seisoo" (en nyt keksi sitä sanaa) vähän aikaa..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
hmm...mul vasttavanlaine tilanne...ehkä.:D oon nyt 17v. ja menkat on aina ollu erittäin säännöllliset, mutta yhtäkkiä menkat jäi noin 2-3 kertaa välistä...ihmettelin että mikä on vialla, raskauden mahdollisuutta ei ollut olemassa. Odotin ja odotin, loppujen lopuksi eräänä aamuna tuli ruskeaa vuotoa, pelästyin! sitä kesti noin viikon, jonka jälkeen alkoi menkat jotka kesti 3 päivää. Mitä ihmettä tapahtuu?? :eek: en oo uskaltanu ees lääkäriin mennä..hmm, ehkä pitäis kuitenki mennä vai?