Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Ryhtykää kanssani ostoslakkoon vol.1

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Jotenkin nuo laskut ahdistaa ja uusia houkutuksia tulee jatkuvasti. Te joilla on suurinpiirtein sama tilanne, niin tulkaa toki jutustelemaan ja antamaan vertaistukea.

Eletään säästeliäämmin ja jätetään turhat ostokset ostamatta!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
:) tämä cosmo ei ole kovin näppärä vanhassa nokialaisessa..
Ostoslakko, hyvä idea. Olen kai epäcosmo-nainen, en käytä meikkejä, ihovoiteet HTH ja Tummeli (nauraako joku? Tä?), olen viimeksi käynyt kampaajalla about viisitoista vuotta sitten, tuunaan itse vaatteeni, omistan vain neljät käyttökuntoiset kengät jne. Tilanne on ihan hirveä aamuina, jolloin on lähdettävä Helsinkiin kustantajalle palaveriin. Tunnen valtavaa epävarmuutta ulkonäöstäni, mutta aina minut on ihan vakavasti paikan päällä otettu, eikä ole kutsuttu valkotakkisia miehiä meitsiä noutamaan. Yvesiltä olen tilannut shampoota ja hiussuihkeita, joitain ihovoiteita, mutta jakelen ne voiteet muille...
...mun on tosi helppo ryhtyä ostoslakkoon, --- henkiseksi tueksi. ;)

art.vuodatus.net (Siukku)