Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sähkötupakka

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
mulla on sähkötupakka, ja voin sanoa että tykkään, kannattaa ostaa. se tuoksuu paremmalle ( itselläni on vesimelooni ja karamellin tuoksuiset) ja sitä voi sauhutella sisälläkin :) suosittelen
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Poltin "analogista" tupakkaa yli 20 vuotta noin 1 - 2 askia päivässä.
Ostin ensin halvan tupakalta näyttävän kloonin, eikä siitä saanut juuri mitään sauhuja irti ja kaksikaan akkua ei kestä yhtä päivää.

Sitten hommasin http://www.liberty-flights.co.uk :sta Riva 510:n ja nykyään käytän Ego-T mallia, mikä on mielestäni todella kätevä tankin ansiosta.
Eikä tarvitse pelätä että akku loppuu kesken...
Olen tilannut tuolta myös kaikki nesteet (nikotiinilla) ja lähetykset on tulleet aina 4 päivässä postikuluitta perille.
Kun käyttää alennuskoodia: Tupakka saa vielä 15% alennuksen.
 
S

Stupakki

Vieraileva tähti
#9
oon testannut erilaisia sähkötupakoita reilu puoli vuotta. Parhaimmiksi todennut Green Smoke. Ei ehkä edullisin, mutta hintalaatusuhde kohdillaan. Aina ei kannata ostaa sit mikä on halvin. Lisätietoa http://www.sahkotupakka.cc/ jossa suosituksia ja infoa sähkötupakasta.
 
L

LiisaM

Vieraileva tähti
#10
tilasin perjantaina www.eciggykings.fi sivustolta ja tänään tuli perille, on joku t6 malli kaveri suositteli mallia ja on todella pienikokoinen niin sopii näin naisihmiselle paremmin
 
S

spetanku

Vieraileva tähti
#11
Tupakkaa poltettaessa ihmiskehoon syntyy yli neljä tuhatta erillaista kemikaalia niin kuin tervaa, häkää, syanidia, hillimonoksidia, typpioksidia, vetysyanidia ja ammoniakkia. Tupakassa on yli 40 tunnettua karsinogeenia (syöpää aiheuttavia aineta). http://artikkeli.fi/nyt-puhuu-sahkotupakan-uhri/Myöskään Yhtäkään tupakan lisäainetta ei oo kuitenkin oikeastaan testattu tämän palaessa ja kyseisten kemikaalien rakenne muuttuu vieläkän normisti reippaan paljon myrkyllisemmäksi.
 
S

sdedangu

Vieraileva tähti
#12
http://sahkotupakkaa.weebly.com/ Sähkötupakka antaa samanlaisen tunteen kuin oikea tupakka, paitsi että silti tästä ei synny savua vaan savua kovin läheisesti muistuttavaa höyryä. Sähkötupakkaa käyttäessä ihmiskehoon ei tämän lisäksi imeydy kessun sisältämiä tuhansia myrkkyllisiä kemikaaleja. Vaikka sähkötupakointi mieltää oikeaa tupakointia, sitä ei kummiskaan polteta. Kun sähkötupakkaa imetään sen höyrystäjä alkaa kuumentamaan nestettä mikä höyrystyy käyttäjän keuhkoihin samaan tapaan kuten astmapiipun sisältämä höyry.
 
S

sauppuakauppuas

Vieraileva tähti
#13
http://www.xn--shktupakka-q5a2t.eu/ Olet varmaan elämäsi aikana joskus kuullut livemusiikkia ja huomannut että lavalla on aina sellasta ohutta savua. Niillä on tietenkin savukone. Olet ehkä järkevä, ja ymmärrät, että se ei ole “aitoa” savua, vaan sellaista efekti-savua vaan. Itse asiassa siellä “palaa iso sähkötupakka”.Sähkötupakka on ikään kuin taskukokoinen versio juuri tällaisesta laitteesta. Molemmat höyrystävät lähes samaa nestettä, sähkötupakkanesteen pohja-aine on sama (PG ja VG), se on lisäksi maustettu ja yleisesti ottaen paremmin ihmiselle sopivaa ainetta…
 
E

ex savuttelija

Vieraileva tähti
#14
Itse käytin noin 1kk tota t mallia ja vaihdoin sitten ce4 ja olen ollut tyytyväinen. paljon enemmän höyryä ja makua. Myös helppo pitää puhtaana. 
Tuolta saa hyvän aloituspaketin.
http://henkoset.info
Vierailija" time="11.12.2011 klo 02:19 sanoi:
Onko kukkaan muu kokeillu sähkötupakkaa? Olen ollut ilman normaali tupakkaa jo puolivuotta e-tupakan avulla. Mulla on tämmönen perussetti: http://e-tupakka.info/kuinka-aloittaa-sahkotupakointi/ ja oon ollu tyytyväinen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Ois kiva kuulla muiden kokemuksia sähkötupakasta. Onko kukaan kokeilluta paul saar verkkokaupan sähkötupakoita? Tilasin just kaverin suosituksesta sähköröökin tuolta ja nyt vaan odottelen että pääsen kokeilemaan :)) tuli myös tilattua mansikan makuisete nesteet siihen. :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Itse suosittelisin aloittelijana jotakin kivijalkaliikettä, helsingistä kun olen, esim. puffila, finnvape tai vape room helsinki
paulsaarilla on kova markkinointi, johon aloittelijat lankeaa, kokeneemmat käyttävät laadukkaimpia liikkeitä hyvällä valikoimalla ja asiantuntemuksella.
itse käytän vape room helsinki'ä hakaniemessä. tässä nettisivu www.vaperoom.fi (sivu ehkä huono, mutta fb löytyy)