Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Saanko nostaa TAROT kortin sinulle?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Hei onko joukossanne "höpö,höpö hihhuleita" ;) ?
Täällä olisi yksi ALOITTELEVA Tarotkorttien tulkitsija, ja kaipaisin hieman harjaannusta.
Sinulta ei velvoiteta mitään muuta kuin avointa mieltä!
Tai no ainahan on... pikku juju... haluaisin SINULTA palautteen "tulkinnastani" :)
Koska aikani on rajallista... (koitiäidillä pitää kiirettä..) niin sanotaanko ainakin aluksi.. että katson KOLMELLE ensimmäiselle kommentoineelle/kysyjälle... (jos aikaa on, miksi ei useammallekin.. (sikäli vaan vapaaehtosia löytyy...)

Kaikkea ei korteista tietenkään näe, ja toisinaan voi tulla ihan outoja juttuja (eli ns:epäonnistumisia)
Mutta Tässäpä hieman esimerkkejä kysymyksiin...
ESIM:
A) Miltä syksyni näyttää?
B)Löydänkö rakkauden?
C)Jatkuuko onneni?
D) Onko tulossa helpotusta tilanteeseen?


Iloisin ja avoiminmielin eteenpäin :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Täällä yksi hihhuli :cool:
Kysymykseni...minä ja salainen ihastukseni, voisiko meille tulla jotain sutinaa? :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Täälläkin yksi höpöhöpö-tyyppi ;)
Haluaisin tietää milloin epäonneni kääntyy onneksi? Epäonnea riittää rakkaudessa! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Kerropas mitä tuleva syksy näyttää meikäläisen rakkausrintamalle!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Täällä yksi hihhuli :cool:
Kysymykseni...minä ja salainen ihastukseni, voisiko meille tulla jotain sutinaa? :D
kortti1: Kortti kehottaa sinua löytämään ensin itsesi ja oivaltamaan mitä totuus sinulle tarkoittaa, ja sinun tulee luopua totuuden alitajuisesta vastustamisesta. Vain katsomalla omaan sisimpääsi voit edetä kohti asioiden todellista ymmärtämistä.

Kortti 2ja 3: Menneisyydessä tehtyjen asioiden toistaminen olisi nyt virhe.
Nyt kannattaa kerätä rohkeutta uusille urille siirtymistä varten. Otollisiin tilaisuuksiin on tartuttava.Alkuvaikeuksien kautta voidaan hyvät aatteet muuttaa mahtaviksi edistysaskeliksi. Mahdollisuuksia ja tilaisuuksia on paljon, tarttuminen edellyttää sinulta luottamista tulevaan.Itsetuntemus kasvaa, kun kartoitat omat heikkoudet ja vahvuudet.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Kortti yleisesti:
Kovan työn tulokset alkavat kyllä kantaa hedelmää.Nyt on aika vain pysähtyä hetkeksi ja tutkia sitä missä olet ja millaisia muutoksia olet känyt läpi.
Pyri näkemään asiat kauempaan, objektiivisemmin.Opit niistä paremmin.
Tulossa uudenlaista eheyttä ja rauhaa.
Kortti kehoittaa sinua rauhoittumaan hetkeksi! Älä anna elämäntahdin kiihtyä nopeammaksi, kuin mikä sinulle on hyväksi. Sinun tulee luottaa siihen että se mikä ei ole aitoa tulee haihtumaan pois, ja se mikä on todellista tulee kasvamaan ja kukoistamaan.

kortti NYT hetki:Et saa tyytyä saavutettuun hyvään ja lakata yrittämästä. pelkän turvallisuuden tavoittelu, tulee johtamaan päinvastaiseen tulokseen. Tartu tilaisuuksiin.

kortti Tulossa:Neuvottelut voivat olla hankalia. Voimienyhdistäminen toisenkanssa ei ole kovin yksinkertaista. Järki ja tunteet pitäisi osata tasapainoittaa, jotta kukaan ei pääse yksin hallitsemaan. Kompromissi on paikallaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
kissanpentu sanoi:
Kerropas mitä tuleva syksy näyttää meikäläisen rakkausrintamalle!
kokonaisuus:
Olet saavuttanut tavoitteita, ja iloitset niistä. Nautit terveestä itseluottamuksesta, joka on syntynyt menestyksen myötä. Vedät puoleesi uusia ihmisiä ja suotuisia tilanteita, jotka auttavat sinua toteuttamaan niitä asioita jotka ovat sinulle tärkeitä. Kortti muistuttaa että nöyräelämänasnne on kaiken todellisen menestyksen taustalla. Jokapäivä saavutat jotakin ja onnistut monissa asioissa. Muista, elämä on aaltoliike, toisinaan asiat sujuu helpommin kuin uskoitkaan, kun taas joskus kovatkaan ponnistelut ei vaan johda tuloksii. Tarvitset voimaa jotta osaat suhtautua tälläisiin aikoihin. Jonkinlainen läpimurto on tapahtumassa!

kortti NYT:Muidenkanssa toteutetut suunitelmat ja järjestelyt ovat tuottoisia. Tunteet kannaattaa nyt hetkeksi laittaa sivummalle ja keskittyä muihin asioihin. Nyt vaaditaan aktiivista suunnittelua.

kortti tulossa:Tulet "risteykseen" jossa voit levähtää ja suunnitella seuraavan askeleesi. Uhkana on että meinaat jäädä kiertämään kehää, joka ei johda mihinkään. Hämmennykseen auttaa asioiden tarkastelu hiukan etäämmältä ja pattitilanteiden purkamiseen vaaditaan päättäväisiä voimia.Oikean suunnan valitseminen on nyt hyvin tärkeää lopputuloksen kannalta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Miltä tulevaisuus yleensä näyttää (työrintama/mahd opiskelu)?
kokonaisuus.
Suuntaa energiasi ja voimasi sinne mihin tunnet suurinta veto, mikä inspiroi sinua eniten. Toimi aktiivisest ja näkyvästi, näin saa paljon aikaan. Sinussa on lapsenomaista iloa, avoimuuttaa ja leikkisyyttä, ne auttavat sinua selvitymään elämän haasteista ja tuomaan tilanteisiin raikkautta ja uusia näkökulmia. Teet mielelläsi yhteistyötä ja olet oikeudenmukainen sekä lojaali yhteistyökumppani. Kortti kehottaa suhtautu7maan kaikkeen evoimesti ja ennakkoluulottomasti. Katso totuutta silmiin ja luota siihen, että sinä selviät haastavista tilanteista. Ole tietoinen siitä mitä teet. Millä uudella alalla voisit käyttää luovuuttasi? Onko nykyinen työsi aidosti antoisaa sinulle?

kortti työlle:
Yksi vaihe on nyt elämässä saatu päätökseen. Edessäsi on uusi jakso, johon tulee valmistautua hyvin. Luvassa on menestystä jos selviät alkukaaoksesta. Aineelliset seikat ovat esillä myönteisellä tavalla, mutta uuteen vaiheeseen siirtyminen vaatii sinulta uskallusta ja joustavuutta. (vaaran aon että liianmonet vaihtoehdot tuntuvat ahdistavilta, ja on vaikea päästä perille, kun ei tiedä mihin on menossa)

kortti opiskelulle: Huolettomuus ja leikkimieli kukoistaa, ja tuo asioita ympärillesi. Ailahtelu tunteista toiseen voi olla hyvinkin nopeaa. Vaistosi toimivat hyvin, mutta nautinnonhalu voi muodostua esteeksi vaistojen täysmittaiselle käyttämiselle. Kehittyminen ja muuttuminen voi tapahtua, mutta vain pinnallisella tasolla.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Onko tulossa helpotusta tilanteisiin? Parisuhde on ruennut menemään kesän mittään huonoon suuntaan yhden kolmannen osapuolen takia joka yrittää saada poikaystäväni takaisin "itselleen"..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
kORTTI kokonaisuus/yleistä:
Kuuntele vain sisintäsi ja sitä minkä tilanteessa koet oikeaksi. Ei ole olemassa ehdottoman oikeaa tai väärää, vaan kaikki riippuu tilanteen vaatimukisista. Haluat yksinkertaistaa perusteettomia ja monimutkaisia asioita sekä päästä eroon kiemuraisista ja tarpeettomista käsitteistä/ sanoista. Totuus on sinulle ylimuiden.Et siedä salailua ja epärehellisyyttä. Joskus huomaat miten totuudet paljastuvat näennäisten pikkuseikkojen kautta. Kortti kehoitta sinua käyttämään terävää havainnointikykyäsi, ja älyäsi. Menestys koostuu pikkuasioista, joita on suurimäärä. Koeta löytää tasapaino itsesi ja ulkopuolisten asioiden asioiden välillä.

kortti NYT:Koetat johtaa tilannetta, ja ssavuttaa muiden kunnioitusta hieman kyseenalaisin keinoin, se saattaa syrjäyttää tunne-elämän kehittämisen ja muiden todellisen huomioimisen. kielteiset asiat ei pysy salassa, vaan aiheuttavat kriisejä ja yhteenottoja. Omiinoloihin vetäytyminen saattaa astua pätemisen tarpeen tialle myöhemmässä vaiheessa.

kortti tulossa:Kaksi tietä erkanee toisistaan ,mutta ratkaisua ei saada aikaiseksi. On vaikea tehdä lopullisia päätöksiä, ja tilanne jää helposti käsittelemättä. Tuntuu helpommalta paeta tilannetta ja unohtaa kaikki ponnistelu tulevaisuuteen. Tämän jakson jälkeen sinulle seuraa vääjämättä uusi, parempi alku.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
^ ylläoleva siis ( Onko tulossa helpotusta tilanteisiin? Parisuhde on ruennut menemään kesän mittään huonoon suuntaan yhden kolmannen osapuolen takia joka yrittää saada poikaystäväni takaisin "itselleen".. ) <--- Hänelle tarkoitettu.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Minulla oli tuohon toiseen kysymykseen vastaus ja se kyllä on tosi osuva tällä hetkellä! Ei paljon osuvammin voisi ollakaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
Minulla tuo kokonaisuus/yleistä ainakin osuu todella osuvasti mutta nuita tulevaan liittyviähän ei voi vielä sanoa :) Toisaalta toivoisin että se ei olisi aivan oikeassa mutta siltä näyttää että siihen ollaan menossa hiljalleen..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Hei!

Miltä rakkausrintamalla näyttää? työ ja opiskelu ja talous?

Kortti rakkaudelle:Yksivaihe on nyt saatettu päätökseen.Edessäsi alkaa siis uusi jakso, johon tuleekin valmistautua perusteellisesti. Luvassa on menestystä, jos selviät alkukaaoksesta. uuteen vaiheeseen siirtyminen vaatiikin aika paljon uskallusta ja joustavuutta (on myös mahdollista että liian monet vaihtoehdot hämäävät sinua, on vaikea päästä päämäärään jos ei tiedä minne on menossa)

kortti työlle:Hyvät aatteesi voit nyt muuttaa alkuvaikeuksien kautta mahtaviksi edistys askeliksi. mahdollisuuksia ja tilaisuuksia on paljon, niihin pitää vain osata tarttua. Itsetuntemuksesi kasvaa kun omia heikkouksia ja vahvuuksia kartoitetaan.

kortti opiskelulle:nuorekkuus voidaan käsittää myös kypsymättömyydeksi.Liiallinen itseluottamus voi johtaa liian uhkarohkeisiin yrityksiin. Kunnianhimo on voima joka kantaa sinua eteenpäin. Pelkkä äly ei nyt riitä, tarvitaan kokemustakin. Kuvitelmat omasta paremmuudesta voi johtaa virheisiin.

kortti taloudelle:Koitat ehkä vältellä asioita, vaikka juuri nyt olisi oikea aika tarttua niihin, ja selvittää ne. Kaikki ponnistelu tulevan eteen on tarpeen. Tämän jakson jälkeen alkaa uusi, parempi aika.


(Kiitän palautteesta :D)