Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Saitko viime yhdynnässä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Tuli mieleen, että mitä jos selvitettäisiin oikein tieteellisesti, kuinka usein cosmottaret saavat ison O:n yhdynnässä. Luin jostain, että asia selviää parhaiten, että riittävän moni vastaa siihen, tuliko vai ei viime yhdynnässä, ja siitä sitten lasketaan, miten homma menee keskimääriin.

Omiin muistikuviin henk.koht keskiarvosta on varmaan turha luottaa, sillä aika harva taitaa (onneksi) pitää mitään kirjanpitoo asiasta :>)Tärkeätä on se, että jokainen vastaa rehellisesti: jos tuli viimeksi ekan kerran elämässään, niin vastaus on joo, ja jos jäi just viime kerralla ekan kerran tulematta, niin vastaus on silloin silti ei.

Yksi juttu vielä: jos yhdynnän aikana on kiihotettu klitorista, ja orgasmi on vaikka tullut, niin kyseessähän on vähän eri asia. Eli jokainen muistelemaan, miten kävi viimeisessä sellaisessa yhdynnässä jonka aikana ei harrastettu mitään sormipeliä.

Avaan itse pelin: en saanut viime yhdynnässä (mikä on aika tavallista)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Samoin - sen verran tunnetaan miehen kanssa jo toisiamme, että tiedetään, "mistä napista painaa" :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
En saanut- ihan tavallista, koska en nykyään saa pelkällä yhdynnällä O:ta
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Väliaikatilanne: 6 ei saanut, 2 sai. Vastatkaahan muutkin, niin katsotaan pysyykö suhde samana.

Tuli vielä mieleen, että mahtaako klitoriksen tai peniksen koko vaikuttaa asiaan? Otetaan vielä kaksi (tietysti vapaaehtoista) lisäkysymystä: onko viimeisimmän partnerisi penis tavallista isompi, normaalikokoinen vai tavallista pienempi. Olennaista on kai paksuus eikä niinkään pituus. Entä onko klitoriksesi tavallista isompi, normaalikokoinen vai tavallista pienempi (tähän voi olla vähän vaikeeta vastata...)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Kyllä, kahdesti..
Harvemmin tulee sellaisia kertoja jolloin en tulisi ollenkaan. Siihenkin syynsä.. stressi yms.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
En saanu, mut oli lähempänä ku koskaan :) Tosi harvoin saan pelkällä yhdynnällä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Katazki sanoi:
en. enkä ole vielä koskaan saanutkaan :(
sama.. :( vaikka en oo seksiä harrastanu ku noin 5 kuukautta.. mutta silti harmittaa.. ei tiiä mitä pitäs tehä..?! :eek: siis jos ei käytä sormia/kieltä apuna.