Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Santorini

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen lähdossä lokakuussa viikoksi Santoriniin. Jos täällä on joku, joka on käynyt siellä, olisi kiva tietää kohteesta, sen nähtävyyksistä, shoppailumahdollisuuksista ja ravintoloista. Eli millainen kohde, mitä kannattaa tehdä, missä on hyvä ruoka jne.?
Kiitos! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Pääosa reissusta kannattaa kyllä viettää pääkaupungissa Firassa tai Oiassa (niiden välillä 15 minuutin bussimatka). Rantapaikoissa voi käydä uimassa, mutta mitään muuta siellä ei ole. Parhaat baarit ja ruokapaikat on Firassa. Ruoka on hyvää ja edullista. Samoin juomat. Paikalliset viinit on hyviä. Kannattaa ehdottomasti mennä merelle päiväksi, vaikka joku purjevenereissu. Busseilla pääsee tosi hyvin paikasta toiseen pitkin saarta. Niitä kulkee usein. Yöelämä ainakin Firassa on vilkasta. Vaatteita ja muuta ostettavaa on paljon. Luksustuotteet kalliita. Perus turistikama halpaa. Hintoja kannataa vertailla tosi tarkkaan. Samat tavarat on monissa kaupoissa, mutta hinnat vaihtelee. En tiedä, minkä ikäinen olet, mutta mielestäni paikka sopii kaiken ikäisille. Yöelämää, irkkububeja ja muuta, on keski-ikäisille ja nuorille yökerhoa.