Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Seksiä jalka paketissa?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä, hiljattain mursin nilkkani ja nyt kitkuttelen 6 viikkoa jalka kipsissä. Olen alkanut miettimään onnistuuko seksin harrastaminen ollenkaan ja jos onnistuu niin miten? Nyt te kaikki, jotka olette olleet jalka kispsissä kertomaan asiasta ja mahdollisia (ja erittäin toivottuja!) asentovinkkejä! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mihin asti sun kipsi yltää? Itselläni ei ole ollut jalka kipsissä, mutta revähtäneenä tukisiteen kanssa kylläkin, ja sinä aikana harrastin seksiä. Tärkeintä olisi tietenkin, että se kipsikohta ei mitenkään väänny. Pystyisitkö esim. niin että pidät jalkojasi tai ainakin sitä murtunutta jalkaa miehen olkapäällä kun hän tulee sinua edestä? Tai takaapäin niin että olet melkein sängyn reunalla, niin että nilkka saa roikkua reunan ulkopuolella vapaana, ja mies seisoo tai on polvillaan riippuen sängyn korkeudesta. Myös niin, että mies istuu tuolilla ja sinä hänen sylissään, voisi onnistua.

Voisin kuvitella että kipsin kanssa pystyisi ihan perusasentojakin (siis esim. lähetyssaarnaaja, takaapäin, ratsastus) kokeilemaan, koska se kipsihän pitää kuitenkin aika hyvin luut paikoillaan. Kunhan ei nyt vain liian rajusti. Helpompaa ja kivuttomampaa se varmasti kipsin kanssa on kuin pelkän tukisiteen kanssa. Mut varovaisesti vain kokeilemaan mikä tuntuu hyvältä eikä satu. :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kyllä hätä keinot keksii :D Aluksi kipu voi olla liian kova, mutta kyllä se onneksi häviää ajan myötä. Koko jalan mittaisen kipsin kanssa voi kokeilla ihan perus lähetyssaarnaajaa ja kipsatun jalan alle tueksi tyynyjä. Myös kyljellään voi yrittää. Lyhyemmän kipsin kanssa onkin sitten jo paljon enemmän vaihtoehtoja ja mielikuvitus ja kipu siinä vain rajana.
 
J

joo joo

Vieraileva tähti
#4
et kai sä sillä kipsillä harrasta seksee...sitä varten on muuta olenassa .😂😂😂😂