Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

seksiä sopivasti?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
hmm, mitä mieltä olette siitä että harrastaa seksiä 3 tunnin aikana 7 kertaa ja jokaisella kerralla mies laukeaa ja myös sinä itse.ja sitten vielä lopuksi saunaan rentoutumaan ja suihkuun yhdessä ja saattaapi olla että siinäkin vielä harrastetaan seksiä seinää vasten. AAAAAH, elämää. tämä on mielestäni niin suuurta herkkua kun ikinä olla voi. oletteko päässees samanlaiseen kyytiin mukaan?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Muutaman kerran ollaan miehen kans peuhattu koko ilta, mutta ei sitä aina jaksa olla noin vauhdikas ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Mieheni on tällä hetkellä intissä, joten meillä on viikonloppuisin seksiä se kolmisen kertaa yleensä, tietysti tää määrä vaihtelee hyvinkin paljon. Tänä viikonloppuna kuitenkin molemmat käytiin tosi kuumana, seksiä tuli harrastettua valehtelematta ehkä kymmenen kertaa kolmen päivän aikana, lauantai-iltana pari kertaa vajaan tunnin sisällä :D Mutta teillä näyttäis olevan tosi vauhdikasta, nauti ihmeessä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
No ei o pelkoo, että ehtis harrastaa tunnin sisällä montaa kertaa ku menee melkein se pari tuntia toisinaan yhessä sessiossa. joskus saattaa olla pariin otteeseen saman päivän sisällä, mut yleensä kerta riittää. ei olla mitään nymfoja:)