Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Seksi miten ja miksi.

  • Keskustelun aloittaja hannu
  • Aloitettu
H

hannu

Vieraileva tähti
#1
Olen kuullut usein kysymyksen milloin seksi pitäisi aloittaa.Tai mistä tietää miten seksiä harrastetaan.Mikä on normaalia ja mikä ei.
Seksin aloittaminen on kovin kovin yksilö kohtainen asia johon ei ole yhtä pätevää vastausta,tuntuu siltä että seksi aloitetaan nykyisin kovin nuorena tiedän 13 vuotiaita tytöjä joilla on varsin aktiivinen seksi elämä.Mutta aloita seksi silloin kun oma kroppasi ja mielesi sen sinulle kertoo älä tuijota kalenteriin äläkä masennu vaikka olisit neitsyt 20 vuotiaana.Kaikki aikanaan.Miten seksiä sitten harrastetaan mihin suostua ja miksi kieltäytyä.Jos sinua vaaditaan esim antaa sitoa itsesi tai tekemään asioita jotka eivät sinusta tunnu hyviltä tai jotka pelottavat sinua kieltäydy älä tee mitään vain siksi että joku sitä sinulta vaatii.Seksin pitää antaa sinulle hyvä olo ja nautinto muista kun sinä annat sinulle annetaan eli seksi ja nautinto kulkevat kahteen suuntaan.Jos jompi kumpi osapuolista vaatii toiselta tekoja joita toinen ei halua tehdä on syytä miettiä suhdettanne vakavasti.Ja lopuksi seksi ei ole alistamista vaan yhteinen matka nautintoon ja iloon.