Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

seksikumppaneiden määrä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
elii monta teillä ollut ja mikä on mielestäsi paljon seksikumppaneiden määrässä?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Lasketaanko suuseksi? 3+1 on ollut,ensimmäinen oli pidempi aikainen, muut yhden yön tuttuja.tuo +1 oli sit suuhommelli.. 18 vuotiaana ekan kerran ja olen nyt siis 19.

mielestäni vaikkapa 18 vuotiaalle jo yli 5 on aika paljon :eek: mut tää on siks koska mun mielestä seksiä ei pitäis hyvin nuorena aloittaa ja eikä noita pikasuhteitakaan vaikka itseni kohdalle on tullutkin.. eli esimerkkinä en ole edes itselleni
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
ite oon 23 ja mulla on seksikumppaneita kertyny jo 6. joista vain 1 on yhdenillan juttu. toki noita olisi vähemmän jos miehet ois jaksaneet pidempää suhdetta. paljon on mielestäni 10 tai yli..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Olen 22-vuotias ja kumppaneiden määrä tähän mennessä on yli 30, tarkkaa määrää en tähän hätään ihan muista.. 20 on minun mielestäni jo paljon
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
oon 19v ja yhteensä 3 seksikumppanii joista 1 yhdenillanjuttu, 1 seksisuhde, 1 vakavasuhde
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
oon 17 ja niitä on ollu melkeenpä lähes kymmenen, kaks on ollu vakavaa ja loput yhdenillanjuttuja :D nuorin on ollu 15 ja vanhin 30 mutta elämä jatkuu
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
joku 15-20 välillä en oo jaksanu laskea, ja olen 23...kakspidempi aikaista muut sit vähän kaikkea siitä väliltä ja nää kaikki on väliltä 15-23vee :D mut joo pakko myöntää olis voinu olla vähän vähemmän, ja vähän rauhallisempi nuoruus!! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Olen 20-vuotias ja seksikumppaneita on kertynyt kaksi. Molemmat pitkiä suhteita ollut. Toinen 4 vuotta toinen nyt reilun vuoden.

Mielestäni paljon ikäiselleni on yli 5.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
oon 18 ja seksikumppaneita ollu 3. yksi niistä oli yhenillan homma, selvinpäin kylläkin.

Se kuinka paljon on paljon, on vaikee määrittää.. jollain voi olla tosikin villi nuoruus mutta rauhottua kun löytää sopivan. mutta tietty jos poikaystävälläni olis ollu ainakin 10 seksisuhdetta ennen mua niin kyllä se hiukan pistäis mietityttään !
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Olen 15 seksikumppaneiden määrä on 5. Riippuu iästä mikä on paljon, mutta minun mielestä ikäiselleni 5 on paljon.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Olen 21 vuotias,ja minulla on ollut seksikumppaneita 23.. Minusta 15 on jo aika paljon..
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#13
Oon 20 vuotta ja määrällisesti olen ollut kolmen kanssa. Yks sellainen kesäihastus 15 kesäsenä ja kaksi pitkää pitkää parisuhdetta. Tällähetkellä olen avoliitossa numero kolmen kanssa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
18-vuotiaana minulla oli ollut n. 15 seksikumppania. Siihen mahtuu yksi vakavampi suhde, seksisuhteita ja yhden yön juttuja. Kumppaneiden ikähaitari oli 18-28v.
Mielestäni oma määräni varsinkin noissa yhden illan jutuissa oli jo aivan liikaa, mutta mennyt on mennyttä. Kaduttaa, mutta ei voi mitään.
Nyt olen 20-vuotias ja kumppanien määrä ei ole lisääntynyt, sillä minulla on jo oma rakkaani enkä tarvitse muuta :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Olen 20 vuotias, kumppaneiden määrä 8, 3-4 joita en kadu. Nro 8 kanssa elän avoliitossa pienen lapsemme kanssa:) 8 on jo aika paljon, mutta ei järkyttävästi liikaa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Olen 18v. ja seksikumppaneita minulla on ollut yhteensä 14, joista 2 naista. näihin sisältyen seurustelusuhteita, kaverileikkejä, yhden illan juttuja ja yksi seksisuhde.

Mielestäni tuo 14 on jo vähän liikaa tämän ikäiselle, mutta lukeman nousukiito tuskin jatkunee.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Olen pian 17 ja seksikumppaneita ollut 3, joista yksi pidempiaikainen suhde ja loput yhden illan juttuja. Mielestäni alle 18 vuotiaille 5-10 seksikumppania on jo paljon.