Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

seksimokat?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
eli kertokee seksimokiinne tai mitä mies on tehny noloa tai mokannu sängys
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Sain tajuttoman orgasmin mikä sinänsä on aika loistava suoritus, harmi vaan että oli ollut jo ennen seksiä pissahätä niin vuosin hieman pojan sänkyyn..
 
L

lähetyssaarnaajasta yllätetty miniäehdokas

Vieraileva tähti
#4
Olin juuri aloittanut suhteen uuteen poikaystävään. Mie 17 v ja poikaystäväni 18 v. Meillä oli ollut joskus yhen illan juttu mut päädyttiin sit yhteen.
No olin ekan kerran poikaystäväni luona kylässä. Ei haluttu vielä huudella suhteesta, ei edes vanhemmillemme. Menin poikaystäväni luokse koulun jälkeen, koska hän sanoi ettei äitinsä tulisi kotiin kuin vasta myöhään illalla. Katsoimme leffaa ja himo valtasi molemmat. Päädyimme sänkyyn. Menimme poikaystäväni huoneeseen ja kesken seksin ovi avautui ja poikaystäväni äiti pamahti sisään. Emme olleet kuulleet yhtään että äitinsä oli tullut kotiin. Siinä poikaystäväni oli päälläni ja me täydessä touhussa. Poikaystävän äidin ilme oli kyllä näkemisen arvoinen. Meitä kaikkia hävetti niin paljon. Äiti laittoi oven kiinni vähin äänin. Seksi kyllä loppui sillä kertaa siihen. Puimme äkkiä päällemme ja painelimme ulos ja poikaystäväni vei minut kotiin. En halunnut sillä kerralla nähdä rakkaani äitiä, häpeän määrä oli niin suuri. Poikaystäväni sanoi jälkeenpäin että äitinsä oli ohimennen pyytänyt anteeksi ja lupasi koputtaa tästä lähtien ennen kuin tulee sisään.
Seuraavalla kerralla poikaystäväni esitteli minut äidilleen, tapahtuma oli vielä mielessä ja hävetti mutta äiti oli niinkuin ei olisi muistanut koko juttua. Ajan kanssa koko asia unohtui. Nykyään ollaan vieläkin yhdessä. Yhteistä taivalta kuljettu 3 vuotta.