Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

seksin aloittaminen ilman kondomia?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
olipas sekava otsikko ja sekavuus jatkuu :-D Siis, olemme käyttäneet kondomia aiemmin ja mietin täytyykö mieheni olla testattu sukupuolitautien varalta ennenkuin siirrymme kondomin pois jättämiseen? Minulta kaikki on katottu, eikä mitään ole. Miten olette toimineet? Ja kuinka asian esitän poikaystävälleni?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Jos on vähääkään epävarma kannattaa tarkistuttaa äijä! Jos kieltäytyy se yleensä kertoo, että on mahdollisuus että kantaa jotain ! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
tunnen hänet kyllä, eikä hänellä monia kumppaneita ole ollut. ajattelin vain että onko ihmisillä yleensä "käytäntö" varmistaa asia? vai vaan jos luulee että on joku tauti?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Ihmiset yleensä varmistaa, eihän sitä koskaan tiedä puhuuko ihminen totta vai ei! Itse en epäillyt miestäni, mutta jos olisin ollu vähääkään epävarma olisin passittanu kultani testeihin! Eihän se mitään maksa :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Ehdottomasti kannattaa käydä testeissä. Eikä tässä ole kyse luottamisesta tai valehtelusta, miehellä voi olla joku sukupuolitauti, vaikkei hän sitä itse tietäisikään.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Pyydä ihmeessä menemään, se kannattaa. Kokemuksen rintaääni kehottaa. Ei niitä tauteja kuitenkaan kukaan halua ja taudista riippuen hoito voi olla paskamaista ja aikaa vievää. (kokemus pohja)

Hyvää joulun odotusta :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Komppaan Vuorikidettä. Testit vaan molemmille, se ei mitään maksa ja asia on sillä selvä. Itse tein saman nykyiseni kanssa. Päätettiin, et molemmat kaikkiin testeihin, niin onpa itselläkin sitten selvät sävelet.

Vierestä seuranneena voin sanoa, että ei ole kiva kun toinen, johon pitäisi voida luottaa, tartuttaakin niin pirullisen taudin kuin sukuelinherpes...