Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Seksin jälkeen alapää turvoksissa?!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Mistä voi johtua että nyt yhtäkkiä seksin aikana on alkanut kirvellä alapäätä ja sen jälkeen se on ihan turvoksissa ja arka? O:
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Voi olla ihan normaalia, joskus vain käy niin esim. kuukautiskierron vaiheesta, kiihottumisen (eli kostumisen) tasosta tai rajusta seksistä johtuen. Jos oireet jatkuvat, käväise näyttäytymässä lääkärillä hiivan, pissatulehduksen tai seksitaudin varalta.

Muistathan käydä pissalla sekä ennen että jälkeen yhdynnän! Se vähentää tulehduksien riskiä, sillä virtsa toimii desinfiointiaineena. Lisäksi hyvä alapesu on paikallaan.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Itselläni sama vika melkein joka kerta, mutta johtunee siitä että käyt niin kuumana ja seksi on niin rajua.. turvotus laskee kyllä seksin jälkeen, kannattaa käydä suihkussa seksin jälkeen auttaa asiaa!