Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Seksistä

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Ollaan poikkiksen kanssa koluttu kaiken maailman asennot läpi, ja lisäpotkun tarpeessa oltaisiin vaikka ei nykyisessä seksissä ole mitään vikaa. :) peppuseksiä ei olla kokeiltu mutta, en ainakaan itse halua kokeilla sitä. eri paikkoissakin ollaan harrastettu seksiä mm. vaatekomero,suihku ja sovituskoppi, joitain alistus leikkejä ollaan joskus kokeiltu käsirautojen kanssa ja ilman. Olisiko teillä jotain kikkoja jotka toimivat tai muita ehdostuksia jotka saisi seksistä hieaman eloisampaa ? =)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Hmm, no tehkää kaikki sillai pitkässä kaavassa. Pitäkää ensin pitkä esileikki, kiusoitelkaa ja antakaa toistenne kiihottua niin paljon kuin mahdollista. Olkaa irstaita, vietteleviä ja villejä. Puhukaa tuhmia. Antakaa suuseksiä, ja kun siirrytte itse varsinaiseen seksiin niin älkää höntyilkö vaan nauttikaa hitaasti toisistanne, olkaa rajuja mutta lempeitä (näykkikää, silitelkää, raapikaa, maistelkaa toisianne..)

Sitten kun olette päässeet vauhtiin, niin olkaa rajuja, vaihtakaa asentoja mielenne mukaan. Voihkikaa ja irrotelkaa. Takaa päin sekstailessa poikkiksesi voi vaikka pitää hiuksistasi kiinni, ei liian kovaa mutta sillai, kiihottavasti ja toisella kädellä hän voi tehä mitä lystii.. ;) Voitte myös vaihtaa huonetta jos se onnistuu kutakuinkin nopeasti, sängystä seinää vasten, seinältä sohvalle, sohvalta keittiön pöydälle.. Jne... :) En tiedä tuoko tuo eloisuutta varmasti? Mutta kantsii koittaa
 
P

Piitu__

Vieraileva tähti
#3
Kato tuolta Cosmosutrasta uusia asentoja :) Sieltä saa aivan hyviä vinkkejä :p