Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

seksitön suhde

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olen seurustellut ihanan poikaystävän kanssa jo reilun vuoden, asumme yhdessä ja hän on erittäin huomaavainen ja kaikin puolin juuri sellainen josta olen aina haaveillut.Rakastan häntä paljon. Ainoa suuri ongelmamme on suhteemme seksittömyys,joka on vaivannut jo suhteemme alusta saakka. Yrityksiä on takana niin paljon että en osaa enää edes laskea. Seksi ei tunnu kummastakaan hyvältä, ei missään asennossa. Joka kerta tulee vain paha mieli.Aluksi ongelmana oli liian vähäinen erektio,sen jälkeen liian aikainen laukeaminen ja nyt tuntuu että mitat eivät vain riitä tai olemme eri paria sängyssä. Aikaisemmissa suhteissani olen harrastanut täydellistä seksiä, joten tuntuu uskomattomalta, että siitä ei tule mitään. Hän on kertonut ettei koskaan ole juuri nauttinut seksistä. APUA! mitä teen, en halua hänestä erota, mutta ilman seksiäkään en halua elämääni elää.mitä tekisit tilanteessani?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Huh mikä tilanne.. Mulle vuosi ilman seksiä olisi aivan mahdoton kestää, enkä ikinä jäis seksittömään suhteeseen, meni sitten muuten kuinka hyvin vaan. Eli ensinnäkin ihailtavaa, ettet ole jo pettänyt poikaystävääsi ja rakastat häntä hänen puutteistaan huolimatta. Itse olisin luovuttanut jo ajat sitten...

Itse ehkä lähtisin ensiksi kyselemään pojalta mikä siinä seksissä tökkii, miksi hän ei nauti. Sitten muistuttaisin, että kaikki eivät ole sellaisia, ja itse tarvitsen seksiä silloin tällöin.
Mielestäni pojan tulisi ottaa sinun tarpeesi huomioon, vaikka hänellä ei itsellään niitä vältämättä olisi. Eikö poika ole innostunut edes käsin hyväilystä tai suuseksistä?
Jos puhuminen ei tuottaisi mitään tulosta, kokeilisin tehdä seksistä nautinnollisempaa miehelle esim. lelujen ja asujen avulla. Jos sekään ei auttaisi, ilmoittaisin hankkivani fuckbuddyn. Eihän se tietenkään mitenkään korvaisi seksiä oman rakkaan kanssa, mutta minkäs sille sitten voi.. Jos mies ei itse "hoitelisi" minua, mutta ei myöskään kestäisi että joku toinen sen tekee, saisi hän ihan vapaasti jatkaa matkaansa.

Mutta tietysti ihmisiä on erilaisia, tämä on vain oma mielipiteeni. En kannusta sinua jättämään rakastamaasi miestä, vain koska hän ei anna :) Mutta jos mies ei ole ollenkaan kiinnostunut tarpeistasi eikä ole valmis "tapaamaan puolitiessä", onko hän rakkautesi arvoinen.. Itse uskon, että kun toista rakastaa ihan tosissaan, on valmis tekemään mitä vain hänen vuokseen. Oletko siis sinä valmis luopumaan seksistä hänen vuokseen vai onko hän valmis silloin tällöin tyydyttämään sinut..

Ei voi muuta kun sanoa, että todella hankala tilanne.. Paljon tsemppiä teille, toivottavasti keksitte jotain!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tilanne on todellakin ahdistava ja kääntynyt päälaelleen. Nykyisin ajatuskin seksistä hänen kanssaan ahdistaa minua. Turhauttaa uusia e-pillerireseptiä, sillä niitä en tarvitse. Olemme keskustelleet asiasta todella paljon, eikä se ainakaan tunnu auttavan. Jokin aika sitten poikaystäväni kävi lääkärissä ja hänelle määrättiin cialista, että seisoisi paremmin,eipä ole auttanut. Hän kyllä ainakin sanomansa mukaan haluaisi antaa minulle seksiä, mutta ei siinä onnistu ja se kolauttaa hänen itsetuntoaan kun ei siihen pysty. En edes tunne kun hän tulee sisääni :S Tuntuu että olen kaikkeni yrittänyt, en tiedä mitä teen. Tiedän, että jos asia ei muutu,tilanne ei voi näin jatkua. Unissani olen häntä pettänyt monia kertoja,muuten en. Pelkään tosin,että ajaudun tilanteeseen jonkun muun kanssa,josta en voi kieltäytyä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Mä olin kerran suhteessa, jossa ei alkukuukausiin ollut ollenkaan seksiä. Olin tulla hulluksi. Sitten, kun sitä seksiä sitten oli, niin se oli niin huonoa, että aloin unelmoida suhteen alun seksittömyydestä...