Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sheivaatteko alapäänne?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Kyllä. Posliini sen ei tarvitse koko aikaa olla, itse asiassa 5-10 mm pituinen kevyt karvoitus näyttää ainakin oman värisessäni (vaalea) karvassa viehättävältä itseni ja poikaystäväni mielestä.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Kyllä sheivaan, nyt varsinkin tarkemmin näin kesäisin ja sen takia että olen parisuhteessa, se on poikaystävällekin mukavempaa. :)
Yleensä ihan posliiniksi sheivailen.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Mitä nyt siistin, talvella tuskin sitäkään. On niin mahtava mies, jolle on yks ja sama onko karvaa vai ei (kuulemma kivan pehmeää :D)! En ota paineita moisesta, kesällä ajelen ehkä kerran viikossa (häppäreitä ja bikinirajaa), kun tulee käytettyä vähemmän vaatetta ja käytyä uimassa. Sen verran, ettei pöksyistä tunge hirveää puskaa (ei kyllä puske muutenkaan, puskeekohan kellään?).
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Kyllä, vaikka mies ei sitä mitenkään vaadi eikä välitä onko siellä karvoja vai ei. Itse tykkään enemmän posliinista.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Sheivaan. Yleensä kokonaan, en ole koskaan ymmärtänyt niitä sheivauskuvioita.
Ja sheivaan itseni ja mieheni takia.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#12
Kyllä. Enkä miehen takia, vaan itseni. Tosin eipä tuo mieskään mitään hirveää puskaa tahtoisi katsella.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Sheivaan, aina posliiniksi. Ennemmin itseni takia, mulla on jotenkin paljon siistimpi olo ilman karvoitusta. Mutta plussaa toki myös se, että mies tykkää.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Kyllä, säännöllisesti. Hetki sitten vaan hajos (tai toimii se vielä, mutta repii ikävästi välillä) mun sheiveri ja oon nyt ihan pulassa :( Oon käyttäny tuota samaa 5 vuotta ja nyt pitäs ettiä uus.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
En sheivaa, koska mulla tulee sheivaamisesta punaisia näppyjä, karvatupet ärsyyntyy tai jotain. Trimmaan semmoisella "ladytrimmerillä", joka jättää ehkä millin sängen. Jos haluan ihan siloiseksi, niin käyn ottamassa brassin sokeroinnilla. Kiva kun se pysyykin muutaman viikon. :)

Itse tykkään että on puhtaampi ja hygienisempi olo karvattomana, ja toki miehelle miellyttävämpää. Samoin tykkään että mies on trimmaillut omansa. Ei kokonaan karvattomaksi, mutta esim. muutaman millin sänkeen. Luonnontilassa rehottava kiharapilvi ei kyllä hirveesti kiihota.. :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Juu, yleensä pidän posliinina. Tuntuu itselle parhaimmalta, eipä ole tullut valitusta miehenkään suunnalta.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#18
Kyllä, talvella hillitymmin tai ainakin harvemmin. Jos alapäässä karmea paksu kerros, niin alkaa kutitta ja ahdistaa. Lisäks kuvittelen että avokillakin miellyttävämpää kun ei tarvitse etsiä :p
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#20
Kyllä, vaikkei mies sitä erikseen vaadikkaan, on se molemmille kivempi että on vähän ees siistitty..