Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Simonkadun Herkku, Helsinki

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Elikkä ollaan tulossa kaverin kanssa Helsinkiin, ja meinattiin vähän et jos tonne suuntais. Ois kiva vähän tietää et mitä siellä on vastassa. :D
Kannattaako? Onko minkälainen paikka ja minkälaista porukkaa? Hintataso?

Ainakin näyttäs olevan sen K-18 perjantaina, joten kävis meille kun näyttäs kovin moni paikka olevan yli K-20. :s
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Moikka! herkku on ihan kiva baari. Siellä voi tanssia pöydillä..
Silver kortilla juomat puoleen hintaan. Herkussa käy tosi paljon nuorisoa! Eli en ole itse huomannut " vanhoja " ihmisiä oikee siell:))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
Tosiaan ihan hieno paikka, monikerroksinen joten siellä helposti kadottaa kaverin. Hinta-laatusuhde on hyvä, varsinkin jos menee ennen yhtätoista niin saa rannekkeen ja sillä osa juomista puoleen hintaan. Kannattaa ainakin kerran kokeilla!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Heips.

Minkä hintasta suunnilleen tuolla herkussa on ? ollaan kavereiden kaa lauantaina menossa ja olis kiva vähän tietää..ja mikä toi silver kortti on ? mistä sellasia saa ja miten se toimii? ja sit toi joku ranneke juttu ?