Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sinä joka käytät instagramia!

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Olemme pari ammattikorkeakoulu opiskelijaa, ja teemme tutkimusta liittyen nuorten aikuisten instagram-käyttäytymiseen, etenkin ns. #foodstagramiin. Meille olisi suuri apu ja hyöty jos jaksaisit vastata pikaiseen kyselyymme, se ei vie kauaa!
Kiitos jo etukäteen :)
Taustakysymykset:
 
Ikä: Sukupuoli: Mikä sai sinut liittymään Instagramiin? Kuinka kauan olet ollut Instagramin käyttäjä? Mitä seuraajamäärä sinulle merkitsee? Oletko pyrkinyt kasvattamaan määrää?
Inspiraatio:
Millä perustein valitset seurattavat? Seuraatko kotimaisia vai ulkomaisia käyttäjiä, vai molempia? Miksi? Onko sinulla lempi foodstragrammaajaa? Jos on, niin kuka? Saatko ruoka-kuvista inspiraatiota? Miten se näkyy? Seuraatko jotain ravitsemusalan tai ravintola-alan yrityksiä Instagramissa? Jos kyllä, mitä ja miksi? Oma toiminta:
Millainen on mielestäsi onnistunut ruokakuva? Miten etsit ruokaan liittyviä kuvia Instagramista? Millaiset ruokakuvat kiinnostavat sinua? Mikä saa sinut tykkäämään ruokakuvasta? Postaatko itse ruoka-aiheisia kuvia? Kuinka usein? Miksi? Millaisia ruokakuvia postaat Instagramiin? Näetkö vaivaa onnistuneen ruokakuvan eteen? Miksi? (Asettelu, värit, tausta jne.) Vaikuttavatko seuraamiesi henkilöiden ruokakuvat ostokäyttäytymiseesi, esim. ruokaostoksiisi tai ravintolan valintaan? Miten se näkyy?