Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sinkkublogilleni lukijoita :)

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Pistetäänpäs tämä tännekin puolelle. :)

Pitkästä aikaa ajattelin harrastaa röyhkeää mainostamista
Pidän siis blogia nimeltä Ikisinkku. Blogi on ollut pystyssä jo kohta neljä vuotta ja siinä keskityn lähinnä sinkkuuden hehkuttamiseen, miesten murjomiseen ja ihmissuhteiden hämmästelyyn. Harrastan hetkittäin varsin kärkästä sarkasmia ja liioitteleva huumorintajuni voi aiheuttaa väärinymmärryksiä, joten jos etsit vakavasti otettavaa blogia niin omani ei ehkä ole se oikea sinulle. Kuitenkin uudet lukijat otetaan avosylin vastaan ja as always: juttuideoita saa ilmoitella.

Blogini on tekstipainotteinen ja valokuvaamistaitoni ovat muutenkin aika heikot. Luotan siis sanan voimaan, eli kauniita kuvia ja ennen kaikkea TYYLIVINKKEJÄ on turha odottaa. En ole tyylikäs, en todellakaan. En myöskään osaa tehdä hyvin ruokaa, eli reseptejä ei tule näkymään. Eikä neulontaohjeita, DIY-vinkkejä tai sisustushaaveita.

Päivitän n. joka toinen päivä tai harvemmin. Koitan keskittyä laatuun enkä määrään, vaikka laatukaan ei kyllä ole mikään itsestään selvyys teksteissäni Joka tapauksessa bloggaus on rakkaimpia harrastuksiani ja aina välillä saan aikaiseksi ihan siedettävääkin tekstiä.

Mutta jos kaikesta huolimatta kiinnostuit niin VILKAISE:
http://ikisinkkuus.blogspot.com
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Tuo sun blogis on kyllä niin huippu! :p Itse löysin vasta tämän blogimaailman ja oli kyllä ensimmäisiä sivuja joihin liityin lukijaksi! Nuo sun tekstit vois olla lähes tulkoon suoraan myös mun elämästä. :p Sorran miehiä minkä kerkeen, myös miehille itselleen. :D