Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sitoutumiskammoinen mies tulee katumapäälle?

  • Keskustelun aloittaja Nemoooo
  • Aloitettu
N

Nemoooo

Vieraileva tähti
#1
Tapailin 8 kk erästä miestä ja noin puolessa välissä kävi ilmi että mies haluaa (edellisestä pitkästä suhteestaan johtuen) edetä äärimmäisen hitaasti eikä vielä sitoutua, vaan jatkaa tapailua. Yritin antaa miehelle aikaa ja tilaa, mutta väsyin lopulta siihen ettei mies edes yrittänyt edistää suhdetta eikä ollut valmis ottamaan minun toiveitani huomioon. Keskustelut hänen kanssaan suhteen tilasta olivat vaivaannuttavia ja loppuajasta mies otti entistä enemmän etäisyyttä, vaikka aikaisemmin olimme pitäneet tiiviisti yhteyttä ja nähneetkin usein. Päädyin kertomaan etten halua enää jatkaa tätä juttua, paitsi jos saan parempaa kohtelua. Mies oli myös sitä mieltä ettei parempaan suuntaan olla menossa ja on parempi antaa asian olla. Tästä on nyt muutamia viikkoja aikaa ja ikävä on aivan valtava :( En ole päässyt irtipäästämisessä yhtään eteenpäin, sen sijaan jossittelen koko ajan menneitä ja syyttelen itseäni. Onko kenellekään käynyt niin että tälläinen sitoutumiskammoinen tapaus tekee vielä comebackin, ns.tajutessaan mitä menetti? Samanlaiseen tapailujuttuun en toki enää itsekään halua. Muitakin vinkkejä tähän tilanteeseen otetaan vastaan, itselläni kun pyörii vain menetys mielessä.