Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

''Soitellaaks?''

  • Keskustelun aloittaja megara
  • Aloitettu
A

Anuski

Vieraileva tähti
#3
Joillakin se soitteleminen ei vaan luonnistu. Tiedän pari muutakin, niillä on täysin terveet ja hyvät suhteet mut ne ei koskaan soittele. Nää on kaikki "tekstailuihmisiä" eli eivät soittele tosin muutenkaan. Tiedä sitten soitteletteko te enemmän muille vai onko "kankeus" vaan teidän välissä? Mutta jos muuten toimii suhde nii ei kait siinä. Sit ette vaa soittele :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Mä en muutenkaan tykkää puhua puhelimessa, kun unohdan kaiken mitä piti sanoa/kertoa ja köyhänä opiskelijana en malta edes turhia jaaritella kun tulee laskua. Olen itse seurustellu miehen kanssa kohta 5 vuotta, joten voisin veikata, että kaikille ei vaan sovi tuo soitteleminen niin hyvin kuin tekstailu:)
 
M

megara

Vieraileva tähti
#5
itse soittelen monille kavereille, tosin vain bestikseni kanssa puhelut ovat hyvin rentoja ja luonnollisia. muiden ihmisten kanssa voi olla hieman vaivaannuttavaa, niikuin tämän jätkäni kanssa.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
No niin, ei siis mitään hätää! Bestiksesi olet varmaan tuntenut jo niin pitkään, että hänen kanssaan on luonnollista jutella. Olen varma, että kun olet tämän miehen kanssa tarpeeksi kauan yhdessä, niin puhuminen muuttuu luonnollisemmaksi puhelimessa:) Ei kuukaudessa vielä opi tuntemaan toista niin hyvin, että olisi luonnollista jutella puhelimessa(jos siihen ei ole synnynnäistä taipumusta).