Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Soooooloseksi,neuvoja?

  • Keskustelun aloittaja -victoria
  • Aloitettu
V

-victoria

Vieraileva tähti
#1
Haluisin neuvoja itsetyydytykseen???

Mitä "keinoja" itse käytätte?? en omista dildoja tai muuta vastaavaa joten se on pois suljettu vaihtoehto, mutta miten muuuuten ?
Hierovaa suihkua oon testannu ja toimi!

Cosmossa oli joskus joku kirjotus tästä aiheesta mut senkin neuvot jäivät muutamaan vinkkiin..

-kiitos!:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mun täytyy kyllä ny sannoo, etten ossaa sanoo sormin/käsin masturboimiseen vinkkejä, koska mä olen koittanut sitä monesti, mutta jotenkin en vaa saa siitä irti kunnolla mittään. Ja joskus aikoja sitten mäki oon kans suihkun avulla tyytyttäny itteeni, ja kerran oon orgasmiin asti päässyt jopa, mutta tuo suihku ei ole kyllä jatkuvaan käyttöön hyvä, limakalvot voi kuivahtaa ja ärtyä..

Et oon tos vuosi sitten hankkinu vibraattorin, ni sillä homma hoituu ja jos haluaa nii voihan siinä pornoakin katsella samalla..

Mut siis mä en tiiä et miks en saa sormin mitään aikaan, poikaystävä kyllä saa paljonkin väreitä minussa aikaan jos hän mua sormettaa, mut ite en oikee vissii sit osaa tai sormeni on liian lyhyet/ohuet??? :D

Olikoha täst mun selostuksesta ny mitää apua, toivottavasti! :)
 
V

-victoria

Vieraileva tähti
#3
No mul on sama et ei toi ite sormil masturboiminen oo mul ainakaa mitään verrattuna tohon hierovaan suihkuun :D mutta munki poikakaveri saa sen sormettamisen tuntuun aivan uskomattoman hyvältä!

Mä oon kyl miettiny tota vibraattorin ostoo, mut ei oo ainakaa viel tullu ostettua..

Oli apua,kiiitos sulle!:)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Suihkussa meikäkin masturboi, tai käsisuihkulla joskus :D Mutta samalla kyllä sormetankin, en muuten tule. Vibraa en oo koskaan kokeillu niin siitä en osaa sanoa mitään... :p
 
V

-victoria

Vieraileva tähti
#5
Kiitti sullekkin vastauksesta!:)

Juu ku mä just haluisin jotain vastaavaa niinku toi suihku.... :p
Cosmos sillon joskus oli mainittu just toi hierovasuihku ja muutama muu.. Haluisin kokeilla jotain muutaki välil ku sitä, onko ideoita?????