Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

Sopiiko tälläiset bikinit pienirintaiselle?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
http://shop.hm.com/fi/shoppingwindow?dept=DAM_BEACH_BATH&shoptype=S

-Ensimmäinen sivu, viidennet bikinit (En osannut linkittää, että se tulis suoraan)


Tilasin HM:ltä tuollaiset bikinit ja sovitin niitä. Mun kuppikoko on 75A. Oon lukenu netistä paljon, että bandeau-bikinit ei sovi pienirintaisille, mutta itse huomasin, että nuohan on ihan hyvät :) mutta en nyt ole varma ottaisinko niitä, koska oon aika lauta kuitenkin vaikka ne musta onkin hyvät! Mitä mieltä ootte, pitäiskö mun ottaa nuo?
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Iteki haaveilen bandeau bikineistä ja oon kanssa pikkurintanen, tosiaan en oo uskaltanu vaa ostaa!

Mutta niin, jos ne näyttää ja tuntuu hyvältä niin miksei! Vois itekin kokeilla ja ostaa kesäks :--)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#3
oon miettiny kans ku oon kans pienirintainen. oon myös kuullu juttua ettei sopis, mut jos ite tykkäät ni miksei! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#4
Minusta uollaiset sopivat paljon paremmin pieni- kuin isorintaisille. :) Ja jos vielä itsekin tykkää niin päälle vaan ja rannalle!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#5
Mäkin oon sitä mieltä, että noi sopii paremmin pieni- kuin isorintaiselle! Noitahan monesti pidetään myös täysin olkaimettomina, joten isorintaiselta ne voivat tippua hyvin herkästi. Itsekkin haluaisin ostaa tuollaiset, mutta koska kuppikokoni on C70, en tiedä että uskallanko.. Joten käytä sinä vaan ihmeessä, jos ne hyvältä näyttää! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#6
Itehän ostin tollaset viime kesänä H&M: ltä :D

Niin ja kuppikoko on hädintuskin AA... Mutta kyllä poikaystäväni niistä bikineistä on tykänny - hän ne valitsikin! :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#7
Itselleni ei tuollaiset sovi - ja minulla on kuppikoko B80. Isosiskollani on A-kuppi ja hänelle tuollaiset istuvat kuin nenä päähän. Mielestäni ne ovatkin enemmän pieni- kuin isorintaisille.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#8
Siis mun mielestä noi on paras ratkaisu pienirintaisille, näyttäisi kamalalta isot rinnat pursuamassa ulos noista.
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#9
Itselläni on tuollaiset bikinit, H&M:stä vielä. Ja kyllä, oon myös aika lauta :'D mut kyllä noi on yhen kesän nyt menny! iha huoletta, osta pois! :)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#10
Itsellä on bandeau malliset bikinit ja pienirintainen olen, ja nää on kyllä parhaat biksut mitä mulla on koskaan ollu! :)
suosittelen kokeilemaan, ei siinä mitään häviä jos kokeilee ;)
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#11
Oon kans kuullu jotain juttuja, ettei ne muka sopis pienirintaisille, mutta oon kyllä eri mieltä! :) eli ota ihmeessä! itekki oon haaveillu samanlaisista. :)
 
S

Solange

Vieraileva tähti
#13
Höh, nyt tää keskustelu kuoli ku just ehdin päästä mukaan. :S No, ehkä joku nyt eksyy lukemaan ja kertoilemaan mielipiteitä ku nostan tätä nyt tällä turhalla kommentilla ylöspäin. :D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#14
Ostin ite just bandeaut bikinit. Ja ne ovat aivan ihanat! Mun mielest kyseiset bikinit käy vain ja ainoastaan pienirintasille! (itekkin olen :))
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#15
Hyvinhän nuo pienirintaisille sopivat, ainut asia minkä takia kyseinen malli on saanut "kritiikkiä" sen suhteen ettei sopisi pienirintaisille, on se että tuo malli tekee helposti rinnoista vielä hieman pienemmän näköiset "katkaistessaan" rinnat yläosasta. Olkaimelliset, varsinkin paksuolkaimiset ja niskat takaa solmittavat, mallit luovat helposti sen illuusion että rinnat ovat isommat. Mutta jos bikinit tuntuvat hyvältä päällä ja itse niistä pitää, ei minun mielestäni kannata kuunnella muuta kuin omaa mielipidettä. ; D
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#16
siis itse olen tämmmöne 13-vuotias tyttö ja ostin tommoset biksut ja BADAM! ne oli niiiin ihanat, ne niin sopii pieni rintaisille!!!!!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#17
Olen pienirintainen (75 B) ja joskus sovittanut bandeaut pikineitä. Mielestäni ne oli ihan väärän malliset minulle, enkä todellakaan sellaisia hommaisi. Jo valmiiksi pienet rintani näytti vaan entistä pienemmille.
Mutta tietty kyseessä on makuasia.