Mikä on uutta

Tervetuloa Cosmopolitanin keskusteluihin!

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Voit aloittaa uuden keskustelun siirtymällä valitsemallesi keskustelualueelle ja kirjoittamalla suoraan punaisen vaakapalkin alapuolelle ("Kirjoita viestisi tähän").

Rekisteröi käyttäjätilisi foorumille klikkaamalla tästä!

sopivat farkut kurvikkaalle - mahdoton tehtävä?

  • Keskustelun aloittaja Vierailija
  • Aloitettu
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#1
Kuten otsikko sanoo: onko sopivien ja imartelevien farkkujen löytäminen mahdoton tehtävä, jos sattuu omistamaan kurvikkaan vartalon?
Eli peppuni on iso ja lantioni leveä. Vyötäröni on kapea ja olen 161 cm pitkä. Nämä mittasuhteet luovat seuraavaksi mainittuja ongelmia:
* pitkät lahkeet
* löysä vyötärö
* se ärsyttävä rakonen, joka jää farkkukankaan ja pepun välille

Eli auttakaa ja etsikää minulle farkut, koska itse en niitä löydä!
 
V

Vierailija

Vieraileva tähti
#2
Mulla on samantyyppinen ruumiinrakenne. Eli tulet löytämään täydelliset farkut vasta kun satsaat niihin hieman enemmän rahaa. Itse löysin täydelliset farkut kun maksoin 100€ Leviksen CurveID DemiCurve farkuista. En tiedä missäpäin asut, mutta pitäis löytyä esim. Kekäleestä tai muista liikkeistä, joissa Leviksen nuorten farkkuja myydään.

Toinen, mitä kaverini ovat kehuneet, ovat JC:n omat farkut, joissa myöskin on tehty tilaa pepulle, jotta istuisivat mahdollisimman hyvin. Itselläni ei semmoisia vielä ole, mutta käyn luultavasti ostamassa vuoden alussa semmoisetkin, jotta hyvin istuvia farkkuja olis enemmän. Kannattaa kysyä myyjiltä. :)